|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povišana telesna temperatura
16.2.2009 15:31:58   
Rebeka_
Pozdravljene sonosečke!

Sem v 28 tednu nosečnosti in kar dolgo sem se upirala vsem virozam in prehladom, danes pa je žal tudi mene to ujelo. Sedaj pa imam 38,4 vročine. Vzela sem lekadol, zdaj pa čakam, da bo temperatura padla.
Povejte mi tiste, ki ste se že spoprijele s povišano temperaturo kako lahko le ta vpliva na plod ter s čem jo zbijati?!? Sem namreč že malo panična, čeravno po gibih moj malček niti ne ve, da sva bolana in se giblje tako kot vsak dan. user posted image

Hvala za vse odgovore in pozdrav,

Rebeka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povišana telesna temperatura
16.2.2009 15:42:12   
Belika
Jaz sem imela nekje konec prvega trimesečja tako vročino. Zdravnik mi je rekel, da bi bila za plod nevarna, če bi jo imela več dni nad 39.

Drugače sem si jo pa jaz zbijala še z hladnimi obkladki, na čelu in gležnjih, ter z mlačnim tušem.
Obkladki si mi jo zbili hitreje kot lekadol, se mi je pa slab teden vztrajno vračala vsak večer....

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 15:54:57   
Anonimen
Lekadol brez problema, vroč čaj bezga pa pod kovter, da se fajn prepotiš. Pa veliko c vitamina

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 16:05:45   
sazi
v 37. tednu me je "napadlo" vsemogoče - najprej viroza, potem pa vmetje dihal in ušesa. Vročina čez 40, Lekadol pa mi jo je zbil le na 39,3. Po istem principu, kot hladim malega, kadar ima visoko vročino (torej v banjo z enako temperaturo, kot jo imaš in potem ohlajanje vode tam na 36 stopinj - vse skupaj traja cca 10 min - sem ohladila tudi sebe. Učinek sicer ni dolgotrajen, dela pa, ni škodljivo in res se z normalno temperaturo počutš čisto drugače. No, potem sem itakd dobila še antibiotike, ker se je vse skupaj preveč razširilo, Lekadolov sem pa spila vsaj 6, ker bi me drugače scvrlo - mali/a v trebuhu pa veselo brca dalje in čaka, da se rodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 16:15:07   
Rebeka_
Hvala vsem za hitre odgovore, ste me malo potolažile! user posted image   Počasi temperatura pada, tako da upam da jo dokaj znormaliziram.
Sem bila pa res ponosna nase, ko so bili vsi okoli mene prehlajeni, jaz pa zdrava kot dren, no, zdaj pa imam!

Lep ponedeljkov popoldne vam želim,

Rebeka

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?