Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 16.2.2009 14:33:39
|
|
|
|
pikica36
|
brezveze razmišljat, saj ni rečeno da bo ratalo takoj. vzemi službi in delaj na
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 16.2.2009 14:39:23
|
|
|
|
Bojana82
|
Popolnoma se strinjam s pikico36....če si želita otročka potem delajta na tem....držim pesti, da se bo vse izteklo po tvojih željah .....
|
|
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 16.2.2009 15:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala,saj res.
|
|
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 16.2.2009 17:23:19
|
|
|
|
giotti
|
Anonimna, pa saj fizično delo ne pripelje do splava. Splav zelo, zelo težko sama povzročiš. Praktično nemogoče! Ko se zgodi spontani splav, je to največkrat zaradi kromosomskih napak in hvala bogu, da se splavi, ker če se ne bi, bi bili to zelo, zelo prizadeti otroci. Ne pripelje pa fizično delo do splava, ne poslušaj takšnih trač. Če bi bilo tako enostavno narediti splav, potem ne bi dekleta tako zelo trpela v preteklosti, ko so nehote zanosile in namerni splav ni bil dovoljen in so jih delali ilegalno... in to na zelo krute načine, s hudimi posledicami. Splav je bilo pa tako zelo težko sprožiti ravno zato, ker ko je enkrat zarodek vgnezden, je skoraj ni sile, ki bi ga odstranila iz maternice, če je seveda zdrav! Tako da brez skrbi glede službe in polno sreče ti želim, da boš čimprej zagledala plusek!
|
|
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 16.2.2009 19:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
RES HVALA VSEM!ste mi vlile moč in voljo!res hvala.
|
|
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 25.2.2009 16:59:44
|
|
|
|
tinncyka
|
se čist strinjam z giotti ker js sm imela ss maja 2008 pa se že z moji dragim že pol leta trudiva pa ni nič z !!!
|
|
|
|
RE: težave,prosila bi za mnenje. 9.3.2009 6:29:43
|
|
|
|
dada83
|
Pozdravljeni! Dolgo časa že malček berem ta forum, zdaj sem se pa odločila včlanit Tudi jaz mam problem in me zanima, če bi kdo kaj znal svetovat. Z možekom se že pol leta trudiva naredit ampak nama ne uspe. Problem je v tem...januarja sem bla v bolnici, ker sem bla močno zaprta. In dokler niso vedeli od kje izvira moja bolečina na desni strani, so me poslali tudi dežurni ginekologinji, ker so pomislili na jajčnike. No ona mi je naredila UZ in mi povedala, da mam policističen jajčnik (desni) vendar normalno velik. In da mi to preprečuje ovulacijo (torej sploh ne pride do nje). Pol so me pa njene besede malo razburile...rekla mi je, da mi polaga na srce da naj več ne čakam in da naj grem k moji ginekologinji po Clomid in bo stvar rešena. Pol sem se pa naročila k moji G...ko sem ji omenila Clomid je bla skoraj zgrožena in mi rekla da mi ga sploh ne da, ker je preveč nevaren. Sploh me ni pregledala, ampak samo ošinila moj izvid iz bolnice in rekla: "Ja pa sej piše da so jajčniki normalno veliki!" In seveda dodala ZOPET, da sem še mlada in naj ne bom nepotrpežljiva Zakaj ne razume da si ga pač želiva...Mam pa po novem probleme z Vedno je bla zelo redna...na 30-31 dni, februarja se mi je pa kr 20.dan ciklusa pojavu en rjavkast izcedek ki je trajal 3 dni, 4.dan normalna , 5.dan nič in 6.dan svetlo rdeča . Vse me je zelo začudlo in ne vem kaj je narobe Ima kakšna podobne izkušnje? 23.3. mava pa spermiogram...tja me je poslala moja G, ker je rekla da seveda mora vedet če je z njim vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?