mojsonček
|
Jutro! Evo, sm hotla bit prva pa kofico skuhat pa me je četica MLINČK prehitela , hvala babe ! BENIKA lepa sta, lepa in Jakobu so strički v belem res lepo poštimali ustnico, učke ma pa božanske... ŠPELKA sem vidla tvojga bušija, res je velik ampak je bil moj tut tak pa sem bla pred postopkom k dila. Po tehtnici se je poznalo +4 kg in po treh tednih sem imela samo 2 kg manj, ostalo potuje z mano proti juniju... GOLDY mate lepga vozička, in ja, majo dandanes take nazive k da avto kupuješ... midve sva samo nekaj dni lufta a ne čeprou men tole kr mal čudn, ko se računa isto kot pa pri tistih nosečkah, ki so zanosile naravno no, sej, nč hudega kkšn dan gor al pa dol ne bo sile... mi vozička še nimamo, sem se pa zapičila v quinny buzz 3,ker mi je ful všeč pa baje malo prostora zasede v prtljažniku, no, sam ga moram it še pogledat in preverit, če to drži... REBY ti je KRUCE dal dober nasvet , sej res KRUCE, a nisi ti tut nosečka al kako, nč nas ne prideš pogledat je zaj... tolk bab pedenat pa še na več koncih a ... SHADOW ti tut še pridno delaš... sej, če ni kkšnih nepotrebnih kozlarij, ki bi ti delale skrbi je čist luštn it tut v službo, čeprou men moja G skos teži, kdaj bom šla na bolniško... pomoje tale marec še nekako sfuram pol bom pa res bolj v okolici doma, vseeno je prehuda se vozit vsak dan 100 km v službo in nazaj pa buši bo tut že večji pa je pol zoprno sedet v pisarni me že tko muči hrbet pa išias... SEMPREVIVUM velkam tu d klab! upam, da čim prej začutiš brce MIŠMIŠKA kolk si ti pridna, ko nas še tle pedenaš, svaka mast! LUČKA, AJSI, BLANČ, LARA, GLORIA, kako ste kaj, vse OK, bušiji rastejo (Gloria ne tvoj buši, tvoj zihr upada ), otroc pridni? ZARČI če nas kej undercover bereš... pozdravčke v MB Hitr si še tapravo kofico skuham pol pa počas odpujsam proti šihtu...