Sempervivum -> RE: Nosečke po IVF/ICSI (1.9.2009 13:27:30)
|
Kako ste kaj na prvi šolski dan? Reby, Tomi je natanko tak, kot si si ga želela, je res [sm=jezicek.gif] Luškan, da je kaj! Upam, da ste našli en umirjen ritem in da vse laufa, kot je treba! Goldy, ti si pa zdej že taka maherica, da ti limaš slikce za druge ... Pohvaljena [sm=bravo.gif] Si nam polepšala dan [sm=bravo.gif] A zdej po novem ti na polno dojiš? Jaz imam v spominu, da ste kar precej dodajali [sm=zmeden.gif] A je končno zalaufalo? Ja super, ni kaj! Sonček, mi smo kar v redu. Občasno je kakšna krizica, ampak v splošnem smo OK. Klemen je super in ni tisti, ki bi povzročal krizice [sm=zmeden.gif] Ta teden imamo pediatra in upam, da bo vse OK. Dojenje nam laufa, malo ga matra prebava, mu dajem kapljice, pa občasno malo čajčka. Kruce, super kufe, sam s cigaretom me malo preskušaš [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Jaz sem sedaj (ko sem videla Tomija [sm=smiley36.gif]) pripravljena na akcijo [sm=bravo.gif] Tako da ... samo javi, pa začnem [sm=bravo.gif] Oktavija, je doma vse pripravljeno za prihod novega člana [sm=zmeden.gif] [sm=smiley1.gif] A veš, če bo zamujal (kot je zadnje čase v navadi [sm=smiley36.gif]), si moraš kaj še pustiti, sicer ti bo dolgčas [sm=smiley36.gif] Jaz sem pa danes prvi dan brezposelna [sm=smiley13.gif] Moram zdej za tamalega zavarovanje uredit, pa menda so mi na SCD zrihtali osnovno zavarovanje [sm=zmeden.gif], k so take počasnele, da jim ni para. Najboljše, da jih kar pokličem in preverim [sm=smiley13.gif] Pozdravčka vsem!
|
|
|
|