Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 12:48:25
|
|
|
|
florecita
|
LP! M imam ponavadi ( 90%) na 28 dni. Nikoli kasneje, prej na 26.! Danes je 28. dan, in opažam da imam več sluzi kot običajno ( nekakšen beli tok), ki ga imam drugače le ob ovulaciji. Potem pa do M pojenja... seksala sva 14. dan - recimo na O, samo je šel s penisom vame po tem, ''ko mu je prišlo''. Nosečniški znaki? Sitna,....samo lahko da je tudi pms , pa malo slabosti. Skrbi me ta beli tok,... slišim nekje, da je lahko eden izmed znakov.... Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:02:38
|
|
|
|
lemavrica
|
Mogoče bi Clear blue odgovoril na tvoje vprašanje
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:26:48
|
|
|
|
florecita
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Mogoče bi Clear blue odgovoril na tvoje vprašanje ja, verjetno bi res. Ampak jaz nisem vprašala kdo oziroma kaj bi mi odgovorilo na vprašanje, ampak vprašujem punce, tukaj na forumu. Zanima me predvsem zaradi seksa brez ''pravega izpusta sperme''...
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:27:59
|
|
|
|
higuys
|
čakam brisačko, da pride odgovorit namesto mene...jaz grem lulat. Pa ne na clear blue
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, drugače pa možnost obstaja.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:30:29
|
|
|
|
florecita
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys čakam brisačko, da pride odgovorit namesto mene...jaz grem lulat. Pa ne na clear blue zakaj pa to? pa kje ste me našle sedaj? Al sem samo nekaj vprašala...
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:35:40
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita IZVIRNO SPOROČILO: higuys čakam brisačko, da pride odgovorit namesto mene...jaz grem lulat. Pa ne na clear blue zakaj pa to? pa kje ste me našle sedaj? Al sem samo nekaj vprašala... pa daj, ne se jezit...brisačka tak dobro odgovori..mene pa pomlad razganja.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:36:02
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita IZVIRNO SPOROČILO: higuys čakam brisačko, da pride odgovorit namesto mene...jaz grem lulat. Pa ne na clear blue zakaj pa to? pa kje ste me našle sedaj? Al sem samo nekaj vprašala... , drugič pa bodi raje anonimna. Ja, še moj odgovor na tvoje vprašanje: naredi test pa boš vedela. Tukaj pa res ne moremo vedeti če si že . Še G ne more tako na oko oceniti situacije. Pa srečno
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ste nekatere težke. Če ne veste, se ne oglašajte.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:45:13
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako ste nekatere težke. Če ne veste, se ne oglašajte. dobro , da ti veš , če je ona noseča.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:46:01
|
|
|
|
oka
|
Kako ste nekatere težke. Če ne veste, se ne oglašajte. Saj ravno zato gre. Na taka vprašanja enostavno ne moreš dat pametnega odgovora, ker lepo prosim kako za hudiča pa naj uporabniki tega foruma vejo kako in kaj. Lahko se napiše nešteto teorij kaj je možno in kaj ne, mneja so samo laična in tudi zavajujoča. Pravilni odgovor bo pa lahko dal le test za nosečnost ali pa ginekolog. In vse to razglabljanje ali je možno ali ne je čisto BZ ker možno je marsikaj pa še ne pomeni, da se bo res zgodilo. p.s. kaj pa ti misliš?
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:46:30
|
|
|
|
florecita
|
, drugič pa bodi raje anonimna. in zakaj bi bila anonimna? Nekatere ste res hecne. Kot da je forum namenjen le strokovno podkovanim. Mislim, kot da ne vem da je potrrebno naredit test. Kaj šele naredite s tistimi puncami, ki vprašujejo da so se po tuširanju obrisale z bratovo brisačo.... če so lahko noseče?! Takšno vprašanje je za moje pojme za anonimnost.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:49:03
|
|
|
|
florecita
|
Sprašujem samo, ali obstaja možnost, da so se spermiji izločali še kasneje med sp.odnosom?
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:51:18
|
|
|
|
ursa30
|
florecita, lej...če sta sexala, je seveda možno, da si noseča...povečan beli tok je lahko znak za , lahko pa tudi za prihod ...tukaj zanesljivega odgovora, če si žal ne boš dobila, ker tega ne more nobena vedeti..res bo najbolje, da narediš test in tako boš 99,9 % zanesljivo vedela, pri čem si..
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:52:01
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita Sprašujem samo, ali obstaja možnost, da so se spermiji izločali še kasneje med sp.odnosom? možno je vse...
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:55:11
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: florecita Sprašujem samo, ali obstaja možnost, da so se spermiji izločali še kasneje med sp.odnosom? možno je vse... Se strinjam
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:55:57
|
|
|
|
čipka
|
Jaz vem samo, da sem imela zelo veliko belega toka v prvih treh mesecih nosečnosti.
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:56:58
|
|
|
|
florecita
|
ja, počakam par dni in naredim test. drugače pa, ni zdaj da si ne vem kako želim nosečnosti in da dela psiha.... v vsakem primeru bom vesela.
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:57:51
|
|
|
|
ZARA
|
Pomoje si noseča. Razen, če sem se zmotila.
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 13:58:09
|
|
|
|
Vrtnica79
|
No, pol pa le javi kaj ti je pokazal test
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 14:00:23
|
|
|
|
florecita
|
seveda javim - jutri. če me M prej ne preseneti. bi pomenilo, da bi najin 3 letni dobil družbico....
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 14:05:50
|
|
|
|
florecita
|
Drugače pa je danes prvič, da mi ni pasala , ko jo drugače pijem že 2 leti dan za dnem...
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 14:06:58
|
|
|
|
ursa30
|
kar čimprej po test, da se ne boš mučila s tem, ali si ali nisi
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 16.2.2009 15:47:12
|
|
|
|
Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita Sprašujem samo, ali obstaja možnost, da so se spermiji izločali še kasneje med sp.odnosom? je možno, in prav tako je možno, da so ostali na bingelnju tvojega dragega, pa pozneje sicer reveži opravili daljšo pot, pa vendar... možno je. se mi pa zdijo reakcije čisto logične. tvoje prvo vprašanje namreč ni bilo, ali je možno, da se spermiji "izločajo" še po orgazmu, temveč, ali mislijo/-mo, da si noseča. in ob takem vprašanju se mi zdi odgovor "naredi test, pa boš vedela", čisto prijazen in korekten samo moja babica je taka, da je sposobna ženski poevdat, da je noseča, še preden je ta sploh seksala ZARA tale je pa res dobra
|
|
|
|
RE: Kolikšna je možnost, da sem noseča? 17.2.2009 8:02:11
|
|
|
|
florecita
|
No, danes zjutraj sem naredila test iz DM-a .... first sign. Po par minutah mi je sicer pokazal bledo roza črtico, najbolj pa je bila vidna po kakšnih 7,8. minutah. Sedaj pa ne vem, koliko časa je rezultat ''pravilen''? piše, da se počaka na rezultat najmanj 3 minute. in ne odčitavajte rezultata po 10. minutah! Kje je sedaj tistih mojih 7,8 minut Test bom seveda ponovila...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?