teta beta -> danes imam veliko vprašanj-obroki (22.4.2005 20:30:13)
|
Za zajtrk: - prava kava z veliko mleka 1 velika šalica + pol ali 1 šalica samega mleka - dve pečeni jajci na oko + dva-tri kose kruha ali dva-tri kose kruha z... (margarina, marmelada, med, skuta, meso, sir, evrokrem... nekaj pač, včasih tudi sam kruh namakam v kavo) - jabolko (ne redno) Malica (je ali pa tudi ne, ponavadi kaj prigriznem) Kosilo: - juha (gov., zelenjavna, kisla, argo, gobova, prežgana) + krompir ali riž ali testenine + meso (sv. ali gov. zrezki ali sv. pečenka ali kurje pečeno meso) + solata + voda - druge vrste kosil: segedinar + polenta ali fižol ali cel krompir; sladko zelje + pire krompir + meso; pasulj + testenine + solata; boranja + krompir + meso; ješprenj;krompirjeva juha + palačinke/šmorn.. (sori, bom nehala, da ne bom postala lačna) Popoldne včasih pojem kako sadje in/ali sladoled Večerja (ok.6-7ih) - jogurt + kruh + mleko - mleko + kruh + sir ali meso ali kak namaz Zvečer spijem še samo kak čaj. :nosecka: sem 20 tednov, zredila sem se okrog 3-4 kg (vagala sem se prejšnji teden, sem se 2,5). Moram pa dodati, da sem ena tistih "srečnic", ki se ne redijo kar tako. Druga sreča pa je ta, da nas je pri hiši veliko in da kuhamo vsak dan sveža in konkretna kosila. Verjetno bo pa šla kilaža zdaj gor malo hitreje, saj postaja moj trebušček (končno!!) opazen. Ne se sekirat, vsaka ženska se drugače redi, to še nič ne pomeni. Pa ne imej slabe vesti, raje uživaj v hrani. :)
|
|
|
|