Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolo za triinpolletnika 16.2.2009 10:28:36
|
|
|
|
Mišni
|
Moj otrok je pri tej starosti imel kolesa 12-colsko, ogrodje pa 14-colsko. Kar se uporabnosti kolesa tiče, je najbolje, da otroka vzameš s seboj v trgovine, pa naj proba različna kolesa. Pri nas se je daleč najbolje obneslo kolo Esperia, zdaj je to se mi zdi Mascote. Je pa tako, da je boljše, če je kolo čimlažje, da ga otrok obvlada, in ta Schwinova se meni zdijo pretežka. Nekaj takega je bilo po opisu sodeč, samo slike pa ne vidim: http://www.trgoavto.si/index.php?page=izdelek&id=1611&item=103&grp=ostali&sklop=4&target=&media=
< Sporočilo je popravil Mišni -- 16.2.2009 10:29:41 >
|
|
RE: kolo za triinpolletnika 16.2.2009 10:55:37
|
|
|
|
higuys
|
a tudi to obstaja - različna velikost koles in ogrodja? Sem vedela kam moram vprašat
|
|
|
|
RE: kolo za triinpolletnika 16.2.2009 12:41:47
|
|
|
|
blazka
|
Pri nas imamo tigra od Schwinna. Dobil ga je lani, ko je bil star 3 leta. Zelo smo zadovoljni z njim.
|
|
|
|
RE: kolo za triinpolletnika 16.2.2009 14:45:54
|
|
|
|
marijaklara
|
Doma imamo Schwinovega tigra, in to lažjo - alimunium varianto, obdržali pa smo tudi Schwinov tricikel - še vedno se vozi z njim, ker se sedež pomakne nazaj in mu je fajn. Tigra je dobil lani za 3 r.d., samo mu je že skoraj premajhen, tako da bomo pogledali za večjega. Kolo je krasno, veliko se vozi z njim in tudi naslednje bo verjetno Schwinovo.
|
|
|
|
RE: kolo za triinpolletnika 17.2.2009 9:33:20
|
|
|
|
Mišni
|
Čeprav 12-colski je za 3 in pol letnika res kar majhen, po moje. Najbrž bi bil boljši 14-colski. Malo probajte. Mora z nogami doseči do tal, in to temeljito, da lahko stoji, potem je pa O.K. Računajte, da se bo najbrž na tem kolesu učil voziti brez pomožnih koleščkov. Naš se je pri treh letih in pol.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?