[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2009 10:20:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mišni -> RE: "kinderpet" (16.2.2009 10:25:21)

Jaz bi dala raje kakšne blazine ali kakšen armafleks okoli posteljice na tla. Da na mehko prileti. Na napakah se ljudje učimo in najbrž ji bo kmalu postalo jasno, če ji ni že, da taki pristanki pač bolijo in ne bo več plezala.

AnciM -> RE: "kinderpet" (16.2.2009 10:30:25)

Mene pa bolj zanima, a tako veliki otroci še potrebujejo zaščito okoli posteljice? Jaz jo imam namreč namen pospravit, ko bomo jogi spustili nižje.

Lunca1 -> RE: "kinderpet" (16.2.2009 10:31:10)

jaz bi zaščito odstranila

Mišni -> RE: "kinderpet" (16.2.2009 10:32:03)

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Mene pa bolj zanima, a tako veliki otroci še potrebujejo zaščito okoli posteljice? Jaz jo imam namreč namen pospravit, ko bomo jogi spustili nižje.

Fajn se počutijo, ko se zarijejo tja notri, preden zaspijo. Vsaj pri našem je bilo tako. Tako da ja, v bistvu jo je potreboval bolj kot takrat, ko je bil še čisto majčken.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2009 10:34:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mišni -> RE: "kinderpet" (16.2.2009 10:39:12)

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

mišni- ja je kar dobra ideja, vendar je zdaj prvič padla kamorkoli je splezala, ali smo jo dobil na vrhu ali pa je že plezala nazaj dol. pa vseeno raje preprečim udarec ob padcu  (pa čeprav bi se iz padcev pač naučila da boli) kot pa da bi si karkoli hudega naredila

Ja, saj zato pa obložiš naokoli z blazinami. Jaz sem, ko s eje to dogajalo.

Tatjancica -> RE: "kinderpet" (13.3.2009 18:08:40)

Oj!

Mene zanima, če ima katera posteljico Sonja 70 x 140 od Lip Poljčane in koliko je globina posteljice od tam kjer se da nastaviti  jogi najnižje in pa do vrha ograjice.

Lp

Stran: [1]