|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruh s semeni za 7m
16.2.2009 9:38:21   
teta beta
Sprašujem sicer post festum, a vseeno. A je kruh s semeni primeren za 7 mesečnika? Naš ga je nekrat jedel (ni bilo drugega) in mu je precej pomagalo pri prebavi. Ker sicer težje in bolj poredko kaka, mu ga zdaj kar skoz dajemo. Sem pa slišala, da je to nevarno in da mu lahko pridejo semena v slepič. Ajd, to je mnenje moje stare mame, ki meni, da tak kruh tudi za odrasle ni, ampak mi je dalo mislit.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kruh s semeni za 7m
16.2.2009 10:02:35   
*NikoLina*
Jaz se ponavadi ne oziram na mnenja in vraže babic, tašč itd., ampak na svojega otroka...user posted image  Saj sama vidim, kaj mu odgovarja in kaj ne. In če se bejbi ne pritužuje, ne kompliciram. Očitno tudi tvojemu odgovarja. No, bo še katera druga povedala, lahko da se motimuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 12:39:02   
sayuri
Hm, kaj pa vem. JAz sploh še ne dajem kruha, pa sta stara 7,5 meseca. SAj kakšnega koruznega bi lahko, ostalo pa bolj zarad glutena v žitu ne.

(odgovor članu *NikoLina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 13:33:53   
melanija
Jaz mu ga bi dala če mu je všeč in mu pomga. Tudi jaz sem mojim otrokom dala kruh pri 7 mes, ali kak teden prej - škorjo da so jo cuzali. Tudi polnozrnatega so jedli pa ni bilo nobenega problema.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 16:42:30   
andrejkam
Jaz mu ga dam, od 8 meseca naprej. Takega jeva midva, pa on ga ima tudi rad. Gledam pa, da ni kakšno večje bučno seme na skorjici, ker je kar veliko in  ostro.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 12:56:40   
josephine27
moj ima 9m in mu dajem kruh (skorjico) od 7m. ponavadi ne kompliciram in dam kar imamo doma (bel; črn; koruzni; graham). sam zdaj se pa res ne spomnim al sem mu že kdaj s semeni dala.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 13:00:39   
matic0105
Jaz mu ga dam tudi s semeni in jih včasih kar cele pokaka user posted image . Da bi bilo kaj narobe pa nisem opazilauser posted image  (tok, tok).

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?