|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste dosti razmišljale o rezultatu po prenehan...
16.2.2009 8:55:00   
Anonimen
Ste dosti razmuišljale o tem kaj bo čez 14 dni. Z mojim user posted image  sva se odločila da ne bova več pazila, da se pustiva presenetiti in da mogoče zagledava user posted image . Ovulacijo sem imela na praznik ljubezni sva seveda pridnouser posted image in sedaj sem full radovedna, kaj bo, če bo kaj. Kaj pa ve, ste dosti razmišljale o rezultatu user posted image , ko ste nehale z zaščito?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.2.2009 21:07:04 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste dosti...
16.2.2009 9:06:31   
Jane77
Ja, odkar sva se odločila, da bi mela otročka, se ne morem znebit tistih misli pred menstruacijo - a bo ali ne bo? In seveda do zdaj še ni bilo user posted image . Zelo rada bi odklopila to željo in se sprostila, ampak mi še ni ratalo user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 9:14:51   
Anonimen
In kako dplgo že poskušata?

Pravijo da je najbolje pozabiti na to kaj bo, ampak kako naj pozabim če me pa tako zelo muči firbec. Bom pa poskušala čim manj misliti na to in se čim bolj zaposliti z delom, aktivnostmi naprostem.... da sploh ne bom imela časa razmišljati, čakati...biti firbčna..

(odgovor članu Jane77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 9:34:29   
Jane77
Poskušava približno 6 mesecev... in vedno sledi razočaranje. Nič, je treba it naprej, optimistično.

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 13:58:44   
ursa30
ja, ponavadi rečejo tisti, naj pozabimo oz se sprostimo, ki jim je uspelo zelo hitro..no, vsaj moje izkušnje so take...jaz po dveh letih in pol še zmeraj upam in sem kakšen teden pred dnevom D zelo nestrpna in živčna..in verjetno bo tako tudi ostalo, dokler ne bom user posted image ...

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2009 14:25:24   
Arual
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ja, ponavadi rečejo tisti, naj pozabimo oz se sprostimo, ki jim je uspelo zelo hitro..no, vsaj moje izkušnje so take...jaz po dveh letih in pol še zmeraj upam in sem kakšen teden pred dnevom D zelo nestrpna in živčna..in verjetno bo tako tudi ostalo, dokler ne bom user posted image ...

SE popolnoma strinjam s tabo.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2009 15:29:46   
avgust09
jaz nisem veliko razmišljala, ker sem bila prepričana da bova rabila par mesecev da nama bo uspelo in se bo pokazal +. Ampak nama je že prvi mesec uspelo....tako da sem bila čisto presenečenauser posted image   user posted image user posted image .

Se pa strinjam, ker poznam punce ki so imele težave, da je lahko reči sprosti se in pozabi pa bo ratalo. Ampak če traja malo dlje in da si zeeeeelooooo želišuser posted image lahko samo na to še misliš in so dnevi pred menstruacijo res živčna vojna.

veselo user posted image vsem in tiste ki še čakate da bi čimprej videle +

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?