Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste dosti... 16.2.2009 9:06:31
|
|
|
|
Jane77
|
Ja, odkar sva se odločila, da bi mela otročka, se ne morem znebit tistih misli pred menstruacijo - a bo ali ne bo? In seveda do zdaj še ni bilo . Zelo rada bi odklopila to željo in se sprostila, ampak mi še ni ratalo
|
|
RE: Ste dosti... 16.2.2009 9:14:51
|
|
|
|
Anonimen
|
In kako dplgo že poskušata? Pravijo da je najbolje pozabiti na to kaj bo, ampak kako naj pozabim če me pa tako zelo muči firbec. Bom pa poskušala čim manj misliti na to in se čim bolj zaposliti z delom, aktivnostmi naprostem.... da sploh ne bom imela časa razmišljati, čakati...biti firbčna..
|
|
|
|
RE: Ste dosti... 16.2.2009 9:34:29
|
|
|
|
Jane77
|
Poskušava približno 6 mesecev... in vedno sledi razočaranje. Nič, je treba it naprej, optimistično.
|
|
RE: Ste dosti... 16.2.2009 13:58:44
|
|
|
|
ursa30
|
ja, ponavadi rečejo tisti, naj pozabimo oz se sprostimo, ki jim je uspelo zelo hitro..no, vsaj moje izkušnje so take...jaz po dveh letih in pol še zmeraj upam in sem kakšen teden pred dnevom D zelo nestrpna in živčna..in verjetno bo tako tudi ostalo, dokler ne bom ...
|
|
|
|
RE: Ste dosti... 16.2.2009 14:25:24
|
|
|
|
Arual
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ja, ponavadi rečejo tisti, naj pozabimo oz se sprostimo, ki jim je uspelo zelo hitro..no, vsaj moje izkušnje so take...jaz po dveh letih in pol še zmeraj upam in sem kakšen teden pred dnevom D zelo nestrpna in živčna..in verjetno bo tako tudi ostalo, dokler ne bom ... SE popolnoma strinjam s tabo.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?