|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Popadki?
16.2.2009 11:46:32   
2.2.
user posted image  pa kaj si še tle?

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.2.2009 13:00:22   
pokica_
user posted image je že šla. Vso srečo pri porodu diamantina! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.2.2009 13:32:21   
2.2.
user posted image zato ker sem že jaz čisto neučakana in čakam če je kaj že novega?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.2.2009 14:38:43   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

user posted image zato ker sem že jaz čisto neučakana in čakam če je kaj že novega?

Tudi jazuser posted image

Vso srečo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.2.2009 22:34:11   
2.2.
user posted image a je že kaj novega?

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.2.2009 10:55:19   
end1
pomoje pestvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.2.2009 11:20:45   
Miška2006
Diamantina je rodila :

http://www.ringaraja.net/forum/februar%C4%8Dica_diamantina_ima_fantka/m_3816630/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.2.2009 14:54:25   
diamantina
Punce, hvala ker ste držale pesti in se opravičujem, ker se nisem hitreje javila. Ja, tisto so bili pravi popadki in ko sem prišla v P, sem bila odprta za dva prsta. Na pregledu so me malo "zmasirali" in mi izluščili čep, potem pa sva se z mojim sprehajala po bolnici dokler nisem bila pripravljena za v porodno. Tam so mi predrli mehur, popadki so postajali močnejši in ko sem bila odprta 4cm so mi dali EA. Potem je šlo bliskovito hitro in mali je bil en, dve, tri zunaj minutko pred polnočjo. user posted image  

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?