utrogestan ali prometrium (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> utrogestan ali prometrium (16.2.2009 7:48:07)

Punce pozdravljene,

prosim, če mi lahko svetujete kaj je bolje nabaviti urogestan ali prometrium. Ali mogoče katera ve kje najbližje ( Avstrija... Italija) lahko te tablete kupim? Sicer mi je Avstrija bolj pri roki.

Sama sem imela enkrat že podporo z utrogestanom(zanositev po IVF) sedaj bi rada zanosila naravno in če slučajno potem nameravam na lastno roko do 13 tedna uporabljat te tabletke. Mislite, da je to prav ali si s tabletkami lahko škodujem?

anabanana -> RE: utrogestan ali prometrium (16.2.2009 8:21:38)

Ciao, jaz sem omenjeno zdravilo kupila v Italiji, cca 1 km od prehoda Škofije ...

Glede tega, da uporabljaš te tablete na svojo roko se ne strinjam saj če bo to potrebno ti jih bo predpisal ginekolog...tudi moji kolegici jih je predpisal, jemala jih je do dopolnjenega 13. tedna nosečnosti.

Pa srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

tejka** -> RE: utrogestan ali prometrium (16.2.2009 9:17:56)

Mene pa zanima kakšna je najmanjša podpora z utrogestanom. 3*2 tabletki vaginalno je največ...kakšen odmerek pa ste imele najmanj?

anci banci -> RE: utrogestan ali prometrium (16.2.2009 10:18:12)

Prometrium dobiš v Italiji je pa cca 5 EUR...
ne vem če je dobro da tablete uporabljaš na lastno pest.. raje se posvetuj z ginekologom
kar se pa tiče doze ... pa sem jaz imela 2 na dan

tejka** -> RE: utrogestan ali prometrium (16.2.2009 11:10:04)

Pa se tablete v Italiji dobijo brez recepta ali samo z receptom?

anci banci -> RE: utrogestan ali prometrium (16.2.2009 11:27:14)

jaz sem jih dobila brez recepta... oz recept mi je dr. Reš napisal pa sem ga po nesreči pozabila doma ampak sem vseeno brez recepta dobila te tablete

sončica88 -> RE: utrogestan ali prometrium (13.5.2009 20:38:49)

Pozdravljene!
Sem nova tako, da nevem če pod pravi forum sprašujem;)
Tudi jaz sem dobila da moram jemati tablete utrogestan dve na dan ampak zato da potem dobim fešto. Od tega je še 10 dni jaz jo še vedno nisem dobila, ker vidim da ve pijete vse glede zanositve?
Po teh tabletah sem bila malo čudna omotična zadeta;( je to normalno??

hvala za vaš odgovor res me zanima kaj je??
LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: utrogestan ali prometrium (17.6.2009 22:00:31)

jaz imam doma še pol škatlice Prometriuma (od prve nosečnosti), pa me zanima če so te tablete namenjene tudi prestavitvi ciklusa?? Koliko časa pred [sm=hudicek1.gif] se jih jemlje??

Stran: [1]