Kerensa* -> RE: E, pa me res firbec (16.2.2009 15:48:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Decembrka, ne bi vedela, nimam izkušenj, lahko pa teoretiziram user posted image : Zakaj menjanje nicka? - ker eni ne znajo stat za svojim mnenje - ker sprejemajo samo eno mnenje - to je svoje - ker se ob prvi priliki skregajo in rabijo "podporo" za svoje mnenje. Pa jim jo nobeden ne da, razen namišljenih osebnosti v njihovih glavah - ker provocirajo in si mislijo, da se bodo tako lahko delali norca iz določene osebe, dejansko pa smešijo samo sebe - ker je na RR dolgčas in se nimajo z nikomer pogovarjat, potem pa udarijo eno monodramo z multiplo osebnostjo user posted image . - imajo preveč prostega časa Pozabila si napisat da zato, ker imajo doma več računalnikov, ki jim onemogočajo biti prijavljen pod enim nickom in imajo za vsak računalnik en nick. Dodajam še svojo točko - ker sem se naveličala svojega nicka. Mi ni bil več všeč. No, pa eden je bil dobesedno zaradi dolgčasa (čas kislih kumaric), ampak sem vse dala RR Teamu izbrisat, kolikor jaz vem. Samo Kerensa je še. Aja, pa jaz tudi uporabljam dva računalnika (domačega in službenega), pa imam na obeh statični IP, tako, da bi bil to bolj slab izgovor, če bi se hotela skrivati. No, pred RR-ovkami bi se mogoče še lahko, pred RR Teamom pa definitivno ne.
|
|
|
|