ZmajTolovaj -> RE: sm mal bi pojamrala (16.2.2009 20:59:47)
|
Nisi nesposobna mama, ne tako razmišljat! Da si pa zaskrbljena, je pa itak normalno in pri vas še toliko bolj upravičeno, če ste že dali skoz krče. Jaz pa pravim, bolniško imaš zato, ker ti pripada. HVALA BOGU in čeprav imaš slabo vest zaradi službe, pa mislim, da bojo že razumeli. Jaz sem bila prejšnji teden doma tri dni (neplačano, ker nisem redno zaposlena), pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi kaj obžalovala. Ko je otrok bolan, rabi starše, bolje rečeno - rabi mamo. Ne me narobe razumet, očetje so super, sodelujejo in so čisto enakopravni in vse, ampak ko je otrok bolan, je mami zakon. In da si z njim in ga malo pocartaš in si še toliko bolj skrbna, takrat si supermami, ne samo mami. Je pa zdaj sezona bolezni, ker so tamali večinoma v zaprtih prostorih - mi sicer še čakamo na prostor v vrtcu, tako da nas vse to še najbrž čaka, ampak saj bo kmalu topleje in bojo več na zraku, pa tudi bacilov ne bo vsepovsod polno. OPTIMISTIČNO IN POGUMNO, pa bo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]
|
|
|
|