Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 13:34:34
|
|
|
|
Lunca1
|
no jaz imam tudi doma dva "skor skoz bolančka" - se mi tud že počas meša
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 18:30:03
|
|
|
|
Udb
|
Ja, sej danes se manj sama sebi smilim, čeprav se mu vročina še vleče. Se trudim skulirat.
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 18:55:17
|
|
|
|
Abbey
|
če te kaj potolaži naša je bila v vrtcu letos en teden, poleg tega imam še dojenčico ki bi jo morala že z februarjem uvajati v vrtec pa je ne morem ker je tamala non stop doma. Še manj je v vrtcu kot tvoja
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 19:07:33
|
|
|
|
vaney
|
A mi lahko katera pove, kaj je in kje se dobi ta ameriški slamnik? Ker naš mali (1 leto) je že 3. bolan, odakr je šel januarja v vrtec
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 19:32:29
|
|
|
|
oka
|
A mi lahko katera pove, kaj je in kje se dobi ta ameriški slamnik? Ker naš mali (1 leto) je že 3. bolan, odakr je šel januarja v vrtec IZVIRNO SPOROČILO: vaney A mi lahko katera pove, kaj je in kje se dobi ta ameriški slamnik? Ker naš mali (1 leto) je že 3. bolan, odakr je šel januarja v vrtec Sirup dobiš v vsaki lekarni. Gre za sirup ECHINAX BIMBI in je primeren od šestih mesecev naprej. Lahko pa naročiš homeopatske globule ameriškega slamnika pri gospej iz Arnike. Homeopatsko lekarno je sicer zaprla, še vedno pa sprejema naročila preko telefona ali interneta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2009 19:57:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 20:59:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nisi nesposobna mama, ne tako razmišljat! Da si pa zaskrbljena, je pa itak normalno in pri vas še toliko bolj upravičeno, če ste že dali skoz krče. Jaz pa pravim, bolniško imaš zato, ker ti pripada. HVALA BOGU in čeprav imaš slabo vest zaradi službe, pa mislim, da bojo že razumeli. Jaz sem bila prejšnji teden doma tri dni (neplačano, ker nisem redno zaposlena), pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi kaj obžalovala. Ko je otrok bolan, rabi starše, bolje rečeno - rabi mamo. Ne me narobe razumet, očetje so super, sodelujejo in so čisto enakopravni in vse, ampak ko je otrok bolan, je mami zakon. In da si z njim in ga malo pocartaš in si še toliko bolj skrbna, takrat si supermami, ne samo mami. Je pa zdaj sezona bolezni, ker so tamali večinoma v zaprtih prostorih - mi sicer še čakamo na prostor v vrtcu, tako da nas vse to še najbrž čaka, ampak saj bo kmalu topleje in bojo več na zraku, pa tudi bacilov ne bo vsepovsod polno. OPTIMISTIČNO IN POGUMNO, pa bo!
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 21:20:20
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Pa kaj je vzrok te dolgotrajne vročine? Kaj imate za zbijanje vročine? Čudno, da ne popusti. Mi ko damo Voltaren vedno prime. Vzrok je viroza - VEDNO! Ok, saj sem vesela, da ni hujšega, samo kaj ko ni kaj pomagat, razen zbijanja vročine. Zbijamo z voltarenom in paracetamolom. Samo kaj ko po 3 urah spet ful naraste - zato kombiniramo.
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 16.2.2009 21:41:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: živka Pa kaj je vzrok te dolgotrajne vročine? Kaj imate za zbijanje vročine? Čudno, da ne popusti. Mi ko damo Voltaren vedno prime. Vzrok je viroza - VEDNO! Ok, saj sem vesela, da ni hujšega, samo kaj ko ni kaj pomagat, razen zbijanja vročine. Zbijamo z voltarenom in paracetamolom. Samo kaj ko po 3 urah spet ful naraste - zato kombiniramo. Enako smo delali mi dva tedna nazaj in točno vem kako ti je. ...pri nas je pomagalo še ohlajanje z mlačnimi obkladki...na začetku je bilo težko, potem pa se je navadil nanje in je pustil, da smo mu jih polagali, ker je tudi sam videl, da pomagajo...smo pa imeli en dan laringitis, nato 5 dni visoke vročine, potem pa še vnetje ušes . Se nam je že čisto . Zdaj je k sreči dobro in upam, da tako ostane , vam pa želim, da hitro mine .
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 17.2.2009 7:19:39
|
|
|
|
caillou
|
Tudi naša dva sta bila kar naprej bolna. Od kar mi je neka dobra duša dala idejo za fajn alternativo, smo kar zdravi. Otroka zjutraj po zajtrku požvečita Bion 3, potem pa še prvo dozo treh alternativnih kroglic, pa še zvečer eno dozo. Čakej ti pošljem na zS, da nebom reklame delala tukaj gor. lp, c.
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 17.2.2009 8:26:45
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Tudi naša dva sta bila kar naprej bolna. Od kar mi je neka dobra duša dala idejo za fajn alternativo, smo kar zdravi. Otroka zjutraj po zajtrku požvečita Bion 3, potem pa še prvo dozo treh alternativnih kroglic, pa še zvečer eno dozo. Čakej ti pošljem na zS, da nebom reklame delala tukaj gor. lp, c. kajlica, prosim, pošlji še meni, prosim...
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 18.2.2009 20:58:44
|
|
|
|
titania
|
tudi s vročinskimi krči smo pri nas seznanjeni.. jih je imela sestrica pri 2 letih.. - sedaj pa je kar vredu.. imela pa jih je tudi sestrična, ki pa jo pretirano pazijo in je sedaj pri 17 ZELO PRETIRANO oblutljiva nikogar nisem hotela užaliti, ampak opažam, da so mamice preveč zaščitniške do svojih otrok in jih pretirano zavijajo, pa pazijo..pa kar na bolniško... Saj to ne leti na nobeno tu.. Mišljeno je bilo kot posplošen nasvet!
|
|
|
|
RE: sm mal bi pojamrala 18.2.2009 21:31:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Te štekam, podobno smo dajali skozi lani, s tem, da sem imela 2 taka bolančka Čisto vse sta staknila. So me tolažili, da bo mimo, sem si mislila, bluzijo, evo, pa je za nami, trkam, trkam, trkam, razen kašlja in šmrlkja v potokih smo zdravi že nekaj m skupaj (ja, trkam, trkam...)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?