Podloga v košari? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

PC Baby -> Podloga v košari? (15.2.2009 12:53:22)

Včeraj sva končno kupila voziček, lupinco itd. za našega malčka. In kljub temu, da sva vzela neki oh in sploh top model, sva ugotovila, da je dno košare v bistvu trdo, kljub originalni podlgici, ki je notri in se skozi njo čutijo tisti plastični šraufi itd. Kakšne so vaše izkušnje s tem v zvezi? A dodatno podlagate kakšno brisačko ali dekico pod dojenčka?

Pa še (verjetno) neumno vprašanje: glede na to, da dojenček naj ne bi dolgo ležal na hrbtu, a se ga tudi v košaro v vozičku za na sprehod položi na bok?

Kdo bi si mislil, da tako malo bitje lahko sproži toliko dilem... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

urška -> RE: Podloga v košari? (15.2.2009 13:06:54)

če j dno res trdo bi jaz dala spodaj kako dekico iz flisa in bombažno pleničko čez. in ja otročka v voziček polagaš na bok. 

bskrle -> RE: Podloga v košari? (15.2.2009 13:14:38)

Včasih so ženske dajale ličkanje. 

urška -> RE: Podloga v košari? (15.2.2009 13:32:36)

aja, a to govorimo za košaro od vozička ali o uni košari, kjer dete noter spi? v tej ta drugi sem tudi jaz (oz. moj sin) imela ličkanje.

VIT@ -> RE: Podloga v košari? (15.2.2009 15:29:56)

hi,

lahko pa si kupiš peno (za oblazinjeno pohištvo) večje trdote in si sama na mero vrežeš. ali pa do kakega obrtnika stopiš.
pol pa kak prt preko ali pa deko. 

Stran: [1]