Pia73 -> JULIJE a dans nič? (23.4.2005 11:57:27)
|
No, pa da se vam še jaz javim po dolgem času,..... Vidim, da ste same tvigice med julijkami. Če bi nas postavili skupaj sem sigurno jaz največji :sloncek: Pa kaj čem, če imam velik apetit. :zmeden2: Skratka na tehtnico sploh ne grem več,... :(( Predvidevam, da imam že kakšnih 12 kg + pa obseg trebuha tudi kar čez 100 cm,....... Eh, bo že. Sicer pa še vedno delam in če bo šlo vse po sreči, delam še maja. Me pa danes nekaj grlo boli in se slabo počutim. Mogoče sem se nalezla od sina, ki ima škrlatinko, čeprav me čudi, ker je šele včeraj zakuhal. Upam, da se mi bo uspelo pozdravit in da mi ne sledi kakšen antibiotik. Tega se res ne veselim. Pa še naslednji teden so dopusti v službi in bo res panika, če me ne bo. Eh, bo že,... Glede kupovanja pa naj vam povem, da jaz še skoraj nič nisem kupila z izjemo par bodijev. Sicer pa imam še veliko od prvega sina, pa sedaj bo spet fantek. Voziček pa bomo šli kupovati, ko ostanem doma. Aja, papirje pa si bom jaz urejala čisto v začetku junija, ker bi rada, da mi gre v porodniško še majska plača. In oni vzamejo zadnjih 12 mesecev, npr. jaz bom prinesla papirje 01.06 in oni mi bodo vzeli plačo za maj 2005 in še drugih 11 plač za nazaj, sem preverila na centru za socialno delo. Pa preverila sem, v sumo za porodniško gredo vsi prejemki od katerih je bil odveden prispevek za porodniško varstvo, torej tudi 13. plača in plačilo stimulacije. Pri prvi porosdniški mi tega niso upoštevali sedaj pa se bom sama potrudila, da mi bodo. Toliko o tem, če katero zanima! LP :nosecka: Pia73 in :duda: 27t 1/7
|
|
|
|