|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lačna?????
22.4.2005 13:32:12   
sarči
Moja punčka ima 3 mesece in18 dni,pa si mislim d je grozno lačna,ker kadar mi jemo ona začne jokat pa brcat z nogici in rokici in požirat slino! A bi ona tud jedla????
Ponoči spimo,tako d neb mela mleka je izključeno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lačna?????
22.4.2005 14:02:43   
ona78
Po moje tvoja punčka ni lačna....išče pozornost ko vidva papata!!!;)

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lačna?????
22.4.2005 14:39:23   
ZARA
pomoje tud ni lacna...Zara je delala isto,preden je zacela gosto jest,samo jst ji pred 4 mesecem nisem upala dat goste hrane...
Vcasih sem ji dala mal za polizat,pa je bil mir ;)!!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lačna?????
22.4.2005 19:26:13   
Anonimen
Tudi moj piškotek dela med najinim kosilom vse možno - na veliko požira slino, si liže roke... In jaz naredim enako kot je delala Zara - dam mu (kakšen makaron ali kuhano meso) za polizat. Potem pa je spet 2 minuti mir. Sicer pa je res, da sva z mojim postala svetovna prvaka v basanju hrane vase ;);););););););););)

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lačna?????
23.4.2005 10:42:27   
Mojca20
Joj, a niso bogi, k nas morajo gledati kako jemo. Jaz včasih izgubim apetit, ko jem nekaj kaj kar on ne sme:). Včeraj npr. sva z možem zunaj na skrivaj jedla sladoled, pa je tko hitro opazil (ko je zašumel papir od sladoleda),in skoz iz vozička čuval kdaj bova dala v usta.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?