Just kozmetika za prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Soncnica -> Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 11:47:26)

Živjo!

Ali se po vašem mnenju dojenčka starega 1 mesec, ki je prehlajen, po prsnem košu lahko namaže s kremo materine dušice od Justa? Glede na to, da gre za naravno kozmetiko, premišljujem, da bi kupila to kremo in me zanima vaše mnenje o tem.

Lp!

Kliki -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 11:49:22)

Zakaj pa preprosto ne skuhaš kamelic in mu jih daš na eno krpo in na prsni koš?

Lona76 -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 11:51:18)

Ne, jaz nebi mazala, ker je kljub temu da je naravno premočno. Nekateri pravijo da malenkost na podplate. Ne vem pa če tako majhnega lahko. Po prsnem košu so še kakšni 4 letnik preveč občutljivi za to kremo. Pa upam, da vam prehlad čimprej mine

botrca -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 11:53:44)

IZVIRNO SPOROČILO: U

Zakaj pa preprosto ne skuhaš kamelic in mu jih daš na eno krpo in na prsni koš?

Točno to sem delala ko je bil prehlajen (pred 1 mesecem), poskusi glede na to da je tvoj še čisto majhen.

Kliki -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 12:00:47)

Sicer mamica še nisem ampak kot vidim je biv nasvet.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

bskrle -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 12:15:37)

Tudi sama sem tako majhnim dajala le kamilice.

Čajček -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 12:20:45)

Jaz pa sem našega (pri približno 2 mesecih) mazala zelo, zelo malo! po podplatkih. Najboljše pa da to naredi mož, da ne bo malega motil vonj, ko se bosta dojila.
Hitro ozdravita!

AnciM -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 13:00:37)

Ali se po vašem mnenju dojenčka starega 1 mesec, ki je prehlajen, po prsnem košu lahko namaže s kremo materine dušice od Justa?

Jaz mojega sem in mu ni nič škodovalo. Je pa manj kašljal in po dveh treh dneh popolnoma prenehal.

Namaži za začetek zelo zelo malo, da boš videla, če njegova koža sploh prenese to kremo. Je pa mojemu zelo pomagala tudi pri vneti ritki.

2.2. -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 13:14:25)

do 6 meseca naj nebi mazala z mater. d. naredi pa tako kot so ti ostale svetovale z kailicamo po možnosti domače

nia5 -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 13:21:22)

Tudi jaz sem ji komaj okrog 6m začela po prsih mazat in še to čist malo, ker ima močan vonj.

Anonimen -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 13:40:53)

Nas je se zdaj prevec obcutljiv na to kremo...Ne smem mu je namazt na prsni kos,tudi,ko sem mu na rob bodija je spet dobil rdece izpuscajcke.Tako,da ga se vedno mazem samo po podplatih..Kamlu bo star 2leti.

Jaz tako malemu se ne bi mazala direkt na prsni kos.

onur -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 15:57:22)

Tako majhnega ne mazat po prsnem košu, temveč samo po podpladih, pa še to izredno malo. Saj je v materini dušici eterično olje, ki ga naj ne bi nanašli na dojenčke.

benika -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 16:06:14)

Otroka tja do 1 leta ne mažemo z materino dušico nikjer drugje kot samo po podplatih. Varianta je, da materino dušico namažeš na pleničko in potem daš pleničko na prsni koš, mazat direkt na kožo pa raje ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Naja31 -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 20:12:23)

Kje lahko kupim to kremo?

Klaudia -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 20:22:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Kje lahko kupim to kremo?

Samo pri posrednikih. V trgovinah je ni.

Če si v bližini LJ, ti lahko zrihtam.

Naja31 -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 20:28:49)

Sem Lj Šiška.

Klaudia -> RE: Just kozmetika za prehlad (14.2.2009 20:55:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Sem Lj Šiška.

Če rabiš povej pa ti jo naročim. Cca en teden traja, da jo dobim. Najbolje da naprej na ZS, da nebova zasmetili temo.

Drugače pa materino dušico uporabljam že od rojstva naprej. Ampak jo zmešam z neko drugo kremo, da je res malo materine dušice. Kot drugo kremo, uporablajm navadno kremo za otroško kožo. Po podplatih pa jo zmešam z sivkino kremo, ki pa še vročino zbija, če slučajno je...

Stran: [1]