AnBan,mala stopala na noter drži,sploh levo stopalo,zato sem dala za podaljšanje.Hodimo k ortopedu in sem zraven priložila še izvid.Evo,pa je blo!:bravo:
O super Za mamico da boš malo dalj s svojo Pio. Si zaslužiš zdaj ko si se tolk namatrala z izpiti in vsemu. Upam samo da bo Pia nogico čimprej in najboljš "zglihala".
Pol se bomo pa še videvale na kofetkih - super!!!!:bravo::bravo::bravo: M:rozica:
lin -> Podaljšali porodniško-super! (22.4.2005 12:49:16)
Super,jaz čakam še na odgovor
TARA in MAJ -> Podaljšali porodniško-super! (22.4.2005 13:19:58)
:bravo::bravo:boste uživali na sončku tudi mi smo imeli podaljšano vendar se je izteklo in v ponedeljek štartam v službo:((
ZARA -> Podaljšali porodniško-super! (22.4.2005 14:27:28)
:bravo::bravo::bravo: Me veseli M&P!!!! Kolk so ti pa podaljsal?? 3 mesece??
Ojla.Čestitke!!Naj povem,da je tud moja hči Pia in da sem tud dons dobila odločbo,da mi podaljšajo porodniško.Hodiva na fizioterapijo pa sem probala in vložila prošnjo.:bravo::bravo:Zgleda,da imajo Pie srečo pri tem.Sam,da bodo zdravi teli naši:duda:.Lep večer vsem.
Elena B -> Podaljšali porodniško-super! (22.4.2005 22:34:13)
:bravo::bravo::bravo::bravo: Vesela sem za vaju. Jaz pa bi čimprej v službo. Komaj čakam! Saj bo kmalu julij! ;)LP
Tudi mi bomo doma čez poletje! 9nebesa Včeraj sva bila z Aljažem v razvojni ambulanti in je dr. rekla, da bo napisala podnujno podaljšanje. Ima hipertenzijski vzorec in noroooooooooooooooooo trmoooooooooooooooooooooooooo :hudicek: :(( :hudicek:. No, izzid tega bo kot kaže podaljšanje. Pa noro veliko dela z malim, da ga naštelamo na prav. Ampak se splača.
Uživajte, kajti poletje prihaja!! :morje: :angel: :morje: