|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klistiranje
14.2.2009 15:40:37   
malaMravljica
Nemka,

ce bi si vzela pet minut casa in malo opisala porod v Nemciji bi ti bila iz dna srca hvalezna. Karkoli napises mi bo prislo prav, lahko tudi malo o tem, kako je z lajsanjem bolecin, klistir, karkoli.

Danke Dir!

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.2.2009 15:42:10   
malaMravljica
Joj, pa se nekaj, mogoce ves kako je z nuhalno v Nemciji, jo opravijo vedno, avtomaticno?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2009 16:02:52   
nemka
Imaš ZS!user posted image

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

Neposredna povezava do sporočila: 28
14.2.2009 16:22:53   
malaMravljica
O super, hvala Ti!

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2009 16:36:22   
loveforever
OJ. ena je vprašala KAKO IZGLEDA KLISTIR?  v celju, se vležeš na posteljo na trebuh oz na bok, notri  v zadnjico ti potisne tanek šlavfek ( neboleče-odvisnoo kakšno osebo dobiš!) in ti skozi ta šlavvfek vbrizga neko milo v glavnem nekaj spolskega in ko ti ta šlavfek potegne ven, greš na wc, kjer sediš pribljižno 15-20 minut, in se prazneš. vmes moraš spuščati vodo. no tako je bilo pri meni.

in res je da ti (ne vsaki) pospeši popadke. pa po klistirju se še moraš stuširat. vsega skupaj imaš časa pol ure. meni se je zdelo veliko a sem komaj sfolgala še s tuširanjem, ki ti pa najbolj paše in pomii pred porodom:)

punce vsi so pršliven na boleč ali neboleč način. in tudi junijski sončki bodo a ne??? ko pa dete poljubiš in se ga dotakneš, sploh neveš da te je kaj bolelo:):)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
14.2.2009 17:57:21   
bjondi
Loveforever ti si opisala način ,ko ti voda ne odteče...

Če ti odteče voda,pa ležiš na postelji od prevzema pa vse do in po porodu.
Tako ,da pod rito po vbrizganem klistirju dobiš kahlo in teče iz tebe v ležečem
položaju...no pr men je blo mal krize ko sem po perdi začutila,da je kahla do vrha
polnauser posted image ...no k sreči je le una en obhod nardila in mi zamenjala kahlouser posted image ...tko da
po praznjenju te ona umije in te peljejo naprej v porodno...Obhod nardila zato,ker
smo že tri ležale na hodniku-pokrite da ne bo pomote...zgleda so mel gužvico...

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.2.2009 21:44:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

položaju...no pr men je blo mal krize ko sem po perdi začutila,da je kahla do vrha
polnauser posted image ...no k sreči je le una en obhod nardila in mi zamenjala kahlouser posted image ...tko da
po praznjenju te ona umije in te peljejo naprej v porodno...Obhod nardila zato,ker

Ojejuser posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.2.2009 22:57:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Ojejuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.2.2009 23:29:45   
bjondi
Ma najbl smešn od vsega je to ker ležiš in nimaš kaj nardit,jaz sem sam upala,da je šlo že vse iz mene,ker sem mislila da bo šlo čez user posted image ...no pol pa sestra pride pa ji rečm ,če lahko še men pogleda...pa vid polno kahlo...pa prav uuu madona user posted image ...
Mal je blo smešn mal pa neprijetn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.2.2009 10:28:25   
Anonimen

Ma najbl smešn od vsega je to ker ležiš in nimaš kaj nardit,jaz sem sam upala,da je šlo že vse iz mene,ker sem mislila da bo šlo čez user posted image ...no pol pa sestra pride pa ji rečm ,če lahko še men pogleda...pa vid polno kahlo...pa prav uuu madona user posted image ...
Mal je blo smešn mal pa neprijetn...

Pol si pa zamisl,da nebi dobila klistirja.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
15.2.2009 10:49:31   
loveforever
bjondi ja seveda, sem pozabila napisat, no tega si pa res nebi želela, upam da bom tudi drugič imela srečo in da mi voda ne bo odtekla ker so mi mehur prepiknali na porodni postelji.... ojoj mal me pa stisne pri srcu ko se spomnem kaj vse nas čaka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.2.2009 19:36:05   
Taula

Meni je odtekla voda, pa sem normalno šla na klistir in wc sama, niti nisem ležala cel čas. Ko sem prišla in klistirja in tuša so me peljali v porodno. Rodila sem pa v LJ.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.2.2009 19:44:06   
rija

no to pa ni res....ali vsaj vsepovsod ne....user posted image

meni je odtekla voda ponoči ob treh in sem PROSILA za klistir naslednji popoldan ob 15.00 uri, ker sem končno dobila popadke. vmes sem normalno zajtrkovala, pila kavico, se sprehajala....šla na WC...pravzaprav me je babica spodbujala, da naj hodim.....po klistirju mi je porod napredoval neverjetno hitro....user posted image

torej če je z otrokom vse ok, ni razloga, da porodnica leži od odteka vode do poroda.

...vox populi...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.2.2009 19:45:52   
lillchy123

meni je voda odtekla, pa sem šla sama na wc in pod tuš user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.2.2009 19:48:09   
lillchy123
Nemka, kolikor je meni znano, imaš pravico do izbire in odločanja, dokler je z otrokom vse ok.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.2.2009 9:20:44   
bjondi
Rija- jaz sem samo napisala kako je blo pri meni...

Itak je pa vsaka nosečnost in vsak porod poglavje zase...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?