Pikapolonica_ -> RE: košara/zibelka, ki se pritrdi na strop (13.2.2009 16:09:04)
|
Jaz sem imela idejo, da je najprej košara (okrogla), ki se potem raztegne v ovalno in potem raztegne v tisto brez osrednje stranice in na koncu v Junior Kit. Sem bila ziher, da je samo ena posteljica. + vzmetnica do Junior Kita, potem je potrebno kupiti novo. Malo sem razmišljala, da bi vzela njihovo previjalno, ki se kasneje spremeni v tako lično mizo in jo imam lahko dalje v kuhinji za hranjenje, ker bi potem oba lahko sedela za to mizo v trip trapih. Je pa res, da bom počakala do NS, in potem šla kupiti določene dele opreme, ko bom videla, da je vse ok (itak bo). Malo me grabi čas, ker naj ne bi več izdelovali barve white wash, jaz bi pa kupila točno to barvo. Roko na srce, niti previjalna, niti postelja, nista ravno poceni. Je v primerjavi z njima vozicek mala malica. Vsekakor pa tudi ne bi rada vrgla vstran toliko denarja in potem kasneje posteljo prodajala za 50, 60% cene, ker to je v bistvu 300€. Dejstvo je, da dete bo spalo v posteljici, ker sem se pri Jakobu kar malo nasračkala, ker sem ga začela dajati v svojo posteljo in smo rabili skoraj pol leta, da smo ga nazaj navadili na postejo in to sicer kar taveliko. Zato bi rada sprva košek/zibko, ker se dete v njem počuti menda bolj varno, kot pa v posteljici, ki je precej velika za začetek. Kaj pa vem, ampak malo me je šokiralo, da white wash ne bodo več delali.
|
|
|
|