komarka -> RE: C (20.2.2009 13:59:06)
|
midva sva imela civilno psebej, cerkveno pa kasneje in sva najprej hotla neki na hitr opravt. POl me je pa na srečo nea prijateljica opozorila, da je bistven namen in pomen poroke in da z obleko, rozami in podobnim izrazamo koliko nam kaj pomeni. Za vsako priloznost je glazba in obleka... Potem sva naredila takole: olečena sva bila slovesno, a "lahkotno". On ni imel obleke in kravaet, ker se v tem ne počuti dobro, pač nobel hlače in srajco, jaz pa krilo in buluzico in jaknco-v čemer sme se počutila SUPER. Za šopek mi je prines tri rdeče vrtnice. Potem smo šli na kosilo s tistimi nekaj povabljenimi.Bratova punca nama je naročila torto in je blo prav lepo. vse super in fajn, razen da nisva razmišljala kaj bova počela zvecer (poroka je bila dopoldan) in sva pol mal lutala po ljubljani in skala kaj primernega za zaplesat, nazadnje pa šla domov, ker nisva nič dobrega našla... Nauk zgodbe: naredta si svoj dan, pomislita kaj vama je vseč in tako izpeljita. Spodobi se skoraj vse [sm=smiley36.gif] sploh glede barv-izberi tako ki tebi pristaja.
|
|
|
|