timoteja
|
ojla. Res sem jezna, togotna, pa še kaj. Namreč v sredini novembra sem se vrnila v službo, dobila novo - drugo pisarno, vse OK, in res nisem pomislila, da bi delala kaj narobe, nekatere sodelavce je baje motila, da imam občasno doprta vrata (jaz še porajatala nisem, greš kej skopirat ali kaj podobnega, na hitro v kuhinjo, skratka no big deal), pa baje sem bila tako glasna v pisarni, da je to ne vem koga vse motlo. In, šef mi to seveda ni mogle povedat, OK, da pa mi nobena od sodelavk, s katerimi vsako jutro kafetkamo skupaj , in se sicer zelo dobro razumemo,še posebej z eno izmed njih, ni mogla NIČ omenit, v čem je problem, medtem ko se je cel štuk o tem menil (meni še kliknalo ni, častna) - sem razočarana, da ljudje ne premorejo toliko odkritosti, pa da bi lahko jaz "motnje" odpravila brez sedajšnjega "zagovora in razgovora" pri šefu, obesili so mi še prisliškovanje. Mislim, halo??? A so ljudje še sploh normalni, al pa jst tolk čudna. Skratka, življenje gre naprej, hvalabogu da je pteke, in da me doma čaka družina, pa da čas celi rane... Lep vikend vse, drage bejbe.
|