koordinatorka-IVF (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

buškica -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 8:05:46)

Ojla, punce.

Danes ob dvanajstih imava koordinatorko. Zvedela bova kako in kdaj bova na vrsti za prvi postopek IVF. Držite pesti za najboljši razplet.
Poročam ko se vrnem.

Čau:rozica:

biba77 -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 8:30:38)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska:Dobro:miska:opravi,:miska:Buskica!:miska:

Kris -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 8:36:14)

Tudi jaz držim pestke :miska::miska::miska:, da se bo vse dobro in najboljše končali.

Srečno.

emaa -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 8:54:09)

Anitka -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 9:00:57)

Buškica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:pika:

tinkamiška -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 9:38:17)

Buškica:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

marrusa -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 9:38:46)

držim pesti zate:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

larisa -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 10:01:57)

Buškica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: veš da mislimo nate

koala -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 10:27:24)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

buškica -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 10:32:25)

Še ena ura, full sem nestrpna. hvala punce:bravo::miska:

cmokec -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 11:18:38)

:miska::miska::miska::miska::miska:

buškica -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 13:06:04)

eVO ME NAZAJ,
SEM FULL :((.
Dobila sem številko, katera sem v čakalni vrsti. Št.215, katastrofa. Prav razočarana sem. Najboljše napovedi so leto dni. Kar na jok mi gre. JAz naivnica pa sem mislila da bom kmalu mamica. Očitno me un tm gor ne mara preveč. Prav srce me bolli.:((:((:(

tinkamiška -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 13:14:20)

Ojoj Buškica. Pa mogoče se pa kaj zgodi in boš prej na vrsti, al pa vama celo rata kej ušpičit že prej:rozica:

Ne bit žalostna:rozica::rozica::rozica:

emaa -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 14:28:56)

joj, sem pa vseeno mislila, da bosta prej na vrsti, očitno je res tak problem z darovanimi celicami.

En velik šopek :rozica: zate, pa eno malo dišečo štručko, mogoče po naravni poti

PiaM -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 14:51:07)

Buškica, mogoče vama pa že prej kaj rata...
Tolaži se, da si vedno bliže tvojemu :duda:.
:rozica::rozica::rozica:

Anitka -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 15:28:49)

Buškica držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da vama pa morda vseeno rata že prej po naravni poti. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka

delfinček -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 16:05:08)

čao Buškica!hej,midva čakava na odgovor s konzilija,rekli so nama,da prideva v postopek mogoče še pred poletjem...kaj pred drugim poletjem ali kaj?:zmeden:kam hodita?midva h dr.zornu v ljubljano.noro:ups:

delfinček -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 19:33:46)

8)ops...spregledala sm tisto-darovanimi celicami-se močno opravičujem...:zmeden:želim ti čim več notranjega miru.:rozica:

neni -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 19:51:19)

Buškica!
Te stvari so res počasne, sploh za nas, ki imamo tako veliko željo.:zmeden:
Ampak tudi za nas bo posvetilo sonce!:)
So pa darovane celice res problem v Sloveniji, ampak do takrat pa uživajta in mogoče...:darilo:
Vem, slaba tolažba, samo to tudi mene drži gor med postopki.:miska: Zato pa smo ivf-ovke prave borke, ker bog ve, da lahko več zdržimo kot ostali. :rozica:

Lep vikend in praznike
Neni:rozica:

Pia73 -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 20:17:22)

To je pa res žalostno, upam da je bila to bolj črna varianta in da bosta le prej na vrsti! :miska::miska::miska:

cmokec -> koordinatorka-IVF (22.4.2005 22:12:54)

Buškica, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mogoče se pa vseeno naredi, da bosta prej na vrsti. :miska::miska::miska::miska: In če se ne, si vsaj v čakalnici s številko, ki je samo vajina. Tako daleč sta že, sedaj vaju do :duda: loči samo še čas. Preživita ga čimlepše, drugega ti ne znam svetovati.

Če si boš želela družbe in :kava: mi piši, čeprav se bojim, da sedaj ob sebi težko prenašaš osebo s konkretnim trebuščkom, kar je človeško in popolnoma razumljivo. Če ti bom pa le lahko pomagala in te malo spravila v dobro voljo, potem pa ....

GoYa -> koordinatorka-IVF (23.4.2005 11:00:09)

Buškica, razmisli mogoče o alternativi - Praga in meni se zdi da tudi Zagreb.

Sicer se eno leto sliši dosti, sam verjemi, da gre hitro mimo.

:rozica::rozica:

buškica -> koordinatorka-IVF (24.4.2005 0:13:45)

Drage moje, včeraj se mi je vse zdelo tako črno, ampak kot ste rekle vse je treba prespati in drug dan misliti z svežo glavo. tako sem tudi naredila in danes vidim vso zadevo v drugi luči.
Z deagim sva si vzela dan somo zase in sva šla pohajat. prav sprostila sem se. Moj dragi me je včeraj razveselil z novim fotoaparatom za rojstni dan pa čeprav je šele 12. maja. AMpak do takrat bom malo fotografirala, pa dipplomo pod streho spravila , pa ne boste verjele omehčala sem ga glede ohceti. Tako da če je še prosto je 10.9. najin srečen dan.

Pot do:duda: je dolg, ampaak do takrat pa bomva midva uživala in leto bo kmalu naokoli.

Cmookec sem takoj za :kava:, samo povej kdaj imaš čas. če si za lahko ta teden.

emaa -> koordinatorka-IVF (24.4.2005 0:48:16)

me veseli, da sebolje počutiš, s cmokec se pa nakofetkajta še zame, prosim. A cmokec zdaj si pa že lepa nosečka, sam čakaj, že dirkamo za tabo

Stran: [1]