|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
15.2.2009 11:14:50   
Lolita23
Mi gremo pa zdajle tašći na kosilouser posted image user posted image , jaz sem spet prehlajena, ker skoz piha.user posted image

Uživajte v dnevuuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.2.2009 11:47:30   
jjasna85
Olllauser posted image

evo tudi mene... ustajam počasi... mo je šow že zjutraj neki delat, js sm si pa privoščla še par urc spanja user posted image

vidim, da nobena še ni rodila alpa ma popadke tako da grem lahko mirno na sprehoduser posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.2.2009 12:00:55   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nimam pojma, po mojem jaz ko se bom zravn stiltala user posted image user posted image user posted image
ja samo ne vem če imaš ti dnes dovolj energije za vse..
nisi glih dovolj dolgo spala..user posted image user posted image

pa še user posted image včeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tebi je pa ratalo??
js sm še kar samo pri sanjahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 753
15.2.2009 12:10:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

nimam pojma, po mojem jaz ko se bom zravn stiltala user posted image user posted image user posted image

pa še user posted image včeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tebi je pa ratalo??
js sm še kar samo pri sanjahuser posted image user posted image user posted image

ja celo uspelo je user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
15.2.2009 12:14:11   
jjasna85

a tebi je pa ratalo??

svaka častuser posted image
no ja... sej ti res že nisi tolko časa tako, da ti si lahko res privoščišuser posted image
js bi si tudi, ma je moj prpalicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 755
15.2.2009 12:18:34   
Pupa7

a tebi je pa ratalo??

svaka častuser posted image
no ja... sej ti res že nisi tolko časa tako, da ti si lahko res privoščišuser posted image
js bi si tudi, ma je moj prpalicauser posted image user posted image user posted image

od konc novembra user posted image user posted image user posted image pol veš kaka suša user posted image user posted image user posted image user posted image če pa nismo smeli, nazadnje pa je G reku da lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 756
15.2.2009 12:22:58   
NoBady
En lep sončen pozdravček!!!

cita -- user posted image za zelo obširno porodno zgodbo... na koncu sem tud jaz dobila solzne oči... dobra si, se men tut zdi da je tole kr dolg trajal, kdo ve kak dolg bo šele bo pri meni..user posted image

pupa -- user posted image za nove cotke in tvojga user posted image da ti je to kupil... mojmu je že muka z mano hodit, kaj šele da bi namest mene kej kupil... rajši da denar da si grem sama kupit, smao da ima mir user posted image

felix - user posted image za previjalno! kak je fajn met tišlarja pri hiši, ane?user posted image

lolita - user posted image za 37.tednov, smo na istem veš? zdej sm kr mal pomirjena, da če že slučajno kej pride, ni več tak rizično... sam še usejen čakam na marec..user posted image

tasa - user posted image za pucanje vsakega kota... okne si pa za kir drug dan prišpariuser posted image

... zdej mate pa dost teh user posted image ...user posted image

Ka delate kej??? vse pri tašči na kosilu? jaz tudi...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 757
15.2.2009 12:23:01   
NoBady

joj še enkrat user posted image za user posted image user posted image .. včeri je blo valentinovo si se potrudla... no, men ne rata večuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 758
15.2.2009 12:26:29   
jjasna85

od konc novembra user posted image user posted image user posted image pol veš kaka suša user posted image user posted image user posted image user posted image če pa nismo smeli, nazadnje pa je G reku da lahko user posted image user posted image user posted image

ja no... sm vedla, da je blo dolgo...  po mescih pa lih nism vedlauser posted image user posted image
js sm pa mela spet take sanje danes, ko je šow moj delat, da sm mu kar sms poslala, da me bo mogu odrešit teh muk, ker čene se mi bo enostavno zmešalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 759
15.2.2009 12:30:52   
NoBady

ja no... sm vedla, da je blo dolgo...  po mescih pa lih nism vedlauser posted image user posted image
js sm pa mela spet take sanje danes, ko je šow moj delat, da sm mu kar sms poslala, da me bo mogu odrešit teh muk, ker čene se mi bo enostavno zmešalouser posted image user posted image user posted image

user posted image a veš, men se pa prou sanja da.. user posted image user posted image user posted image ... tko da lahk rečm da čist brez tut nism, sm vsaj v sanjah potešena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 760
15.2.2009 12:36:35   
Pupa7
jaz čakam na kosilce, potem pa gremo na sprehod, ker je tak lep sonček user posted image

uspela sem celo pospravit omaro in ugotovila, da bom mogla po porodu v šoping, drgač bom skoz samo v trenerki okol hodla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 761
15.2.2009 15:00:04   
jjasna85
Sej očitno so/ste vse na sončku, ker je tle že par urc totalno zatišjeuser posted image

alpa mate vse popadke... no, js jih še nimamuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 762
15.2.2009 15:10:19   
pondelak
pozdravljene user posted image !
se opazi da je vikend,ker je takšno zatišje...
jaz se tudi danes malo stran držim,sem malo z user posted image ker je fraj...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 763
15.2.2009 15:24:23   
Lolita23
Nobady tudi tebi ćestitke za 37 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 764
15.2.2009 15:32:53   
tasa_m
hallo,..
Jaz sem že nazaj s kosila..pa moram povedat da sem prvič lačna ostala user posted image , pojedla sem samo juho pa solato pa čist malo krompirčka. Več nisem upala, ker so bile sv. reberca pa ne smem sv.mesa zarad cukra user posted image  niti krompirja praženega nebi smela ampak sem se vsaj tu mal pregrešila. Saj je bla samo za eno žlico..

No, ker pa jaz nisem smela niti sladice,..pa jo privoščim vsaj vam, drage moje user posted image  zraven pa paše kavica in tud to vam privoščim. Popoldan si lahko eno privoščimo. A ne?? user posted image    (vse pa je made by moja tašča )

user posted image  
in pa še kavica... user posted image
user posted image

No,..pa dober tek.. user posted image  verjamem pa da je dobro, ker so ostali eno že popapcali.. Jaz pa sem samo s solznimi očmi gledala in se danes res sama sebi smilila, kako sem boga user posted image  

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.2.2009 15:33:45   
Pupa7
evo mene iz sprehoda, sem tak šibala, da me je moj sam gledal user posted image user posted image user posted image sem ga mogla kar mal za roko vlečt da je pospešil user posted image user posted image user posted image zdaj pa počivamo in si grem eno kavico narest, pa še mal na sonce na balkon posedet user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.2.2009 15:36:11   
tasa_m

evo mene iz sprehoda, sem tak šibala, da me je moj sam gledal user posted image user posted image user posted image sem ga mogla kar mal za roko vlečt da je pospešil user posted image user posted image user posted image zdaj pa počivamo in si grem eno kavico narest, pa še mal na sonce na balkon posedet user posted image user posted image
jaz tud pridem k tebi na sonček sedet. Saj tu je sonček, samo je vseeno mrzlo user posted image
kaj pa ti te je. see ti je k nam mudilo?? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.2.2009 15:36:19   
felix7
dober dan, punce,

da še jaz pozdravim, smo bili na kosilo v enem kmečkem turizmu, zdaj mi je pa hrana v želodcu obležala... user posted image  najraj bi si prst v grlo porinla, ker mi je zdaj ful slabo...

ampak, ne bomo jamrali, je preveč lep dan danes. Bi bilo treba iti malce na sprehod, pa pri nas tako neprijazno veter vleče (pa imam spet en izgovor user posted image )

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.2.2009 15:36:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
felix - user posted image za previjalno! kak je fajn met tišlarja pri hiši, ane?user posted image

ja, super, samo ta je do septembra zaseden user posted image user posted image user posted image  je tole previjalno naredil kot eno veliko uslugo, ker do septembra bi jo malo težko čakala user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.2.2009 15:36:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ne vem kaj eni obljubljajo taščam ,da jim vsako nedeljo kuhajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ta aranžma ob sobotah user posted image  gre pa takole: dvakrat te oni povabijo, tretjič se mi sami, potem pa rata že samoumevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.2.2009 15:48:07   
tasa_m
men se taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk sladoleeeeeeeeeedddddddddddddddd
iz M'c Donaldsa luštaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

jouuuu

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.2.2009 15:49:25 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.2.2009 16:04:23   
pondelak

mi z user posted image pa z psoma gremo zaj tudi malo na svež zrak se sprehodit.user posted image pol še vas pa malo pridem pogledam...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.2.2009 16:11:52   
Sey
Pozdravljen!

Evo, jaz sem imela danes pregled.
Vse je OK.
CTG superca.
Pritisk tudi.

Še dva tedna morem zdržat pa bo...user posted image
...pol bomo donošeni!

Naslednji pregled imam 23.2.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.2.2009 16:20:59   
tasa_m
Hei sey..super za pregled..user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.2.2009 16:28:31   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Pozdravljen!

Evo, jaz sem imela danes pregled.
Vse je OK.
CTG superca.
Pritisk tudi.

Še dva tedna morem zdržat pa bo...user posted image
...pol bomo donošeni!

Naslednji pregled imam 23.2.

user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?