Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:11:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že doma ti si pa res kratka, danes, A si pila samo kratek expresso?? ni blo tolk zanimivo kot včeraj novo,kdaj bo spet kava?se bom potrudla pa bla bolj tiho kake maš! Sej je blo fajn. Sem ti že rekla včeraj, da morma ponovit! Lahk že naslednji teden!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:11:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ka si ti nor?? kr 4 dečki so.. jaz pa sama... nisi no..skoraj sama.. pol pa je vseeno še 4:2 2 na dva a je ker za pogledat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:12:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že doma ti si pa res kratka, danes, A si pila samo kratek expresso?? ni blo tolk zanimivo kot včeraj novo,kdaj bo spet kava?se bom potrudla pa bla bolj tiho kake maš! Sej je blo fajn. Sem ti že rekla včeraj, da morma ponovit! Lahk že naslednji teden! bomo vidli se boma zmenle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:12:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps 2 na dva a je ker za pogledat? zaj ko špegam iz okna dol, se vidi da sta 2 mlada..pa 2 stara.. Samo da me nebo ki kap pa bodo pol vsi 4 stari...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:13:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps 2 na dva a je ker za pogledat? zaj ko špegam iz okna dol, se vidi da sta 2 mlada..pa 2 stara.. Samo da me nebo ki kap pa bodo pol vsi 4 stari... zej še morš videt, kak delajo, če se splača!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:14:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Ljubi bog, če bodo okno tak počasi menjavali, kak dolgo majo priprave pol se jih bom glih do večera rešla, ko bo moj doma..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:14:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že doma ti si pa res kratka, danes, A si pila samo kratek expresso?? ni blo tolk zanimivo kot včeraj novo,kdaj bo spet kava?se bom potrudla pa bla bolj tiho kake maš! Sej je blo fajn. Sem ti že rekla včeraj, da morma ponovit! Lahk že naslednji teden! bomo vidli se boma zmenle pa ne predolgo razmišljat, da te kaj ne prehiti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:15:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ljubi bog, če bodo okno tak počasi menjavali, kak dolgo majo priprave pol se jih bom glih do večera rešla, ko bo moj doma.. Na začetku jih vprašaj, kak dolgo bojo delali, ker imaš opravke!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:17:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ljubi bog, če bodo okno tak počasi menjavali, kak dolgo majo priprave pol se jih bom glih do večera rešla, ko bo moj doma.. Na začetku jih vprašaj, kak dolgo bojo delali, ker imaš opravke! hehe, ja pametna ideja.. samo moram prvo pogledt kaki so,če se jih da ponucat da mi malo še stanovanje spucajo.. mogoče pa bo kiri za akcijo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:17:42
|
|
|
|
novo
|
no, če smo že pri opravkih, pa js še dans šibam na socialno, da zrihtam, pol si pa oddahnem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:18:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ljubi bog, če bodo okno tak počasi menjavali, kak dolgo majo priprave pol se jih bom glih do večera rešla, ko bo moj doma.. Na začetku jih vprašaj, kak dolgo bojo delali, ker imaš opravke! hehe, ja pametna ideja.. samo moram prvo pogledt kaki so,če se jih da ponucat da mi malo še stanovanje spucajo.. mogoče pa bo kiri za akcijo.. Sam boš mogla nekaj obljubit. Narezek mogoče!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:18:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, če smo že pri opravkih, pa js še dans šibam na socialno, da zrihtam, pol si pa oddahnem! no, pol pa bejži..da nebo tebe tud kaj prehitelo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:18:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sam boš mogla nekaj obljubit. Narezek mogoče!? še mam neke stare klobase pa kak plesniv kruh na balkonu ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:19:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo no, če smo že pri opravkih, pa js še dans šibam na socialno, da zrihtam, pol si pa oddahnem! no, pol pa bejži..da nebo tebe tud kaj prehitelo.. js se ne dam kr tak!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:19:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Sam boš mogla nekaj obljubit. Narezek mogoče!? še mam neke stare klobase pa kak plesniv kruh na balkonu ja..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:19:51
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Čestitke za 7. del! Ko sem se včeraj oglasila, se mi je že zdelo, da bom danes 7. del iskala Danes sem si planirala dan za počitek po včerajšnji noriji, pa tako lepo sonček sveti, da dvomim, da bom zdržala. YANIA ČESTITKE ZA TIMONA! Zdaj si grem pa zajtrk naredit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:21:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Čestitke za 7. del! Ko sem se včeraj oglasila, se mi je že zdelo, da bom danes 7. del iskala Danes sem si planirala dan za počitek po včerajšnji noriji, pa tako lepo sonček sveti, da dvomim, da bom zdržala. YANIA ČESTITKE ZA TIMONA! Zdaj si grem pa zajtrk naredit Pa dobro se obleči, ker sonce je samo za vzorec!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:21:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že doma ti si pa res kratka, danes, A si pila samo kratek expresso?? ni blo tolk zanimivo kot včeraj novo,kdaj bo spet kava?se bom potrudla pa bla bolj tiho kake maš! Sej je blo fajn. Sem ti že rekla včeraj, da morma ponovit! Lahk že naslednji teden! bomo vidli se boma zmenle pa ne predolgo razmišljat, da te kaj ne prehiti! nimam časa tk,da me ne bo nič prehitelo kjub mojim željam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:21:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, če smo že pri opravkih, pa js še dans šibam na socialno, da zrihtam, pol si pa oddahnem! da boš fajn rihtala :)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:22:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria ola ker sem vmes padla iz seznama, me pa sedaj ponovno napleskajte: Piamaria (30), 3 tja 2 fanta, PDP: 25. Marec, P- Ljubljana, pričakujemo našega tretjega seveda, +13 kg; pregled 17.2. 2009 Hvala! Bravo vsem že mamicam , ki so Marčevke , srečno dojenčkom in pogumno furanje dalje:) Welcome back Piamaria!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:22:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo si začela štopat? NE MOREM VERJET. Ravnokar so sparkirali. Še sreča, da sem čist gori doma..da imam vse pod kontrolo. A mislijo da bodo narezek dobili, da so točni??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:22:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem že doma ti si pa res kratka, danes, A si pila samo kratek expresso?? ni blo tolk zanimivo kot včeraj novo,kdaj bo spet kava?se bom potrudla pa bla bolj tiho kake maš! Sej je blo fajn. Sem ti že rekla včeraj, da morma ponovit! Lahk že naslednji teden! bomo vidli se boma zmenle pa ne predolgo razmišljat, da te kaj ne prehiti! nimam časa tk,da me ne bo nič prehitelo kjub mojim željam železna volja, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:23:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- od zdaj naprej držim pesti, da bo vse okej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 9:23:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, če smo že pri opravkih, pa js še dans šibam na socialno, da zrihtam, pol si pa oddahnem! da boš fajn rihtala :) jp, zdaj pa res grem! lepo čvekajte še naprej!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?