pocka
|
...mene pa neko gnezdenje daje, me je moj samo gledal, kaj mi je,sem bila prav naspidirana, sem spucala kopalnico, pa vse posesala, pomila, pol sem se pa lotila čisščenja nekih skrtith kotičkov po bajti, ki jih že dolgo nisem, je že kar na generalno čiščenje mejilo..., pa mi je rekel, dej umiri se malo, a ti slučajno gnezdiš? ...pa dudice in nastavke za dojenje sem prekuhala in že čakajo v torbi...no saj počasi se polni tale moja torba IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy No,še poročilo od Jjasne: z Leonom sta OK, se pridno dojita in najavata en na drugega; je vse OK; patronažna ki ji jhodi, je full prijazna in ji je full lepo vse razložila kar pač rabi vedet; edino kar je jo bolijo šivi tako da ne more sedet in pač PC nekje v kotu sameva in ga zdaj prav nič ne pogreša... mali Leon je pa prav priden kolk časa pa ponavadi ti šivi bolijo? odvisn od posameznice? za jjasno in Leona šivi, je ful odvisno od posameznice, ene že naslednji dan hodijo okoli kot,da ni nič bilo, mene so boleli ful dolgo, usedla sem se lahko šele po enih 10 dneh, o pa nisem mogla razmišljat kar en lep čas (par mesecev), me je tako trgalo tam spodaj, da sem že razmišljala,da bi šla do G, da pogleda, če je to normalno