felix7 -> RE: Marčevke 2009 - 7. del :) (26.2.2009 21:49:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary evo mene s ctgja sem dolžna podatke še od 10.2. ko sem mela pregled + samoplačniški uz torej +13 KG (2 MANJ NA RAČUN SEKIRANJA ZARAD TAMALEGA SINKOTA), OBSEGA SI NIKOL NE MERIM, TEŽA MOJE ZAENKRAT ŠE PUPE JE BILA 2800G, OBRNJENA NAVZDOL, GLAVICA PRIBL. 32,5CM, tolk od tega pregleda, danes sem bila na ctgju in sem mojga ginekologa direktno vprašala zakaj mi ne pogleda, preveri dolžino MV in odprtosti pa je rekel da ne bi kake infekcije fasala -Mislim halo pol sem pa rekla da me nekaj boli spodaj ampak ni popadek, četrtič bom menda ja vedela kako zgleda popadek pol mi je pa dal naknadno za kri dat da boma pregledala Crp mislim da je to faktor vnetja(?) v glavnem je rekel da vse kar je nad 4 je praiprava na porod (men je v laboraoriju rekla da do 8 je normalno), no in zdele kličem pa je reku da ga mam 16 da je povišan da se neki dogaja ampak da ni hudo, da če bi blo čez 50 bi blo neki hudega (prej je omenjal 4) no in da naj drug teden pridem normalno na ctg (če se seveda prej ne porodim- po njegovo) kaj ve mislite se katera bolje spozna? aja pa še prehlajena sem , pa on pravi da zarad tega crp ne bi smel biti nič višji??? saj ne vem... čestitke, kdaj imaš pa naslednji pregled?
|
|
|
|