Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:25:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. kam se je pa tebi začelo mudit??kako to misliš? Pač namesto, da se ga veselim, sem vsako leto pri maši.Pred 6. leti mi je oče umrl točno na ta dan, pred mojimi očmi.Od takrat hodim, 13 zvečer spat v strahu, ker imam vsako leto neko bedno moro.Ampak pustmo to. vse bo vredu!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:25:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. kam se je pa tebi začelo mudit??kako to misliš? Sej ni panike.Sem že velika. Pač namesto, da se ga veselim, sem vsako leto pri maši.Pred 6. leti mi je oče umrl točno na ta dan, pred mojimi očmi.Od takrat hodim, 13 zvečer spat v strahu, ker imam vsako leto neko bedno moro.Ampak pustmo to. žal mi je oprosti,da sem nekaj spraševala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:25:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. men se tuki nič ne zdi smešn... le glej da boš res počakala na 1.3. ... pa kaj 1.3, z mano počaki, sej mamo skupi rok, a ni dost da je že yania zahinavla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:26:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica tako zdaj pa popoldanski in prebiranje ringaraje tak se govori !!! IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. no, upam da se boš držala dogovora in neboš šla še ti ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:26:55
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje. jaz sem zadnjič že tudi posumila da bi lahko bil čep...pa je bil zgleda samo malo povečan izcedek,ker g ni nič opazil...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:27:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady men se tuki nič ne zdi smešn... le glej da boš res počakala na 1.3. ... pa kaj 1.3, z mano počaki, sej mamo skupi rok, a ni dost da je že yania zahinavla tako ja, nobody prav maš
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:27:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. men se tuki nič ne zdi smešn... le glej da boš res počakala na 1.3. ... pa kaj 1.3, z mano počaki, sej mamo skupi rok, a ni dost da je že yania zahinavla Ja sej čakam 1.3, sam jaz nosim punčko in če jo rodim 8.3, bo dobila sam eno darilo, če pa kak dan prej, ima pa še kake šanse.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:28:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje. jaz sem zadnjič že tudi posumila da bi lahko bil čep...pa je bil zgleda samo malo povečan izcedek,ker g ni nič opazil... Sej za to, nisem ziherm, ker imam tega izcedka za izvoz, sam je ta drugačen.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 13.2.2009 16:29:04 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:30:36
|
|
|
|
Lolita23
|
No še eno vprašanje:: Boste kupovale kengurujčke ali kaj temu podobnega, meni je bilo vedno to všeč, sam ne vem, kake so izkušnje s tem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:31:33
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje. jaz sem zadnjič že tudi posumila da bi lahko bil čep...pa je bil zgleda samo malo povečan izcedek,ker g ni nič opazil... Sej za to, nisem ziherm, ker imam tega izcedka za izvoz, sam je ta drugačen. saj ko boš dobila popadke,al pa ti bo voda odtekla boš vedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:31:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No še eno vprašanje:: Boste kupovale kengurujčke ali kaj temu podobnega, meni je bilo vedno to všeč, sam ne vem, kake so izkušnje s tem. , jaz ne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:33:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No še eno vprašanje:: Boste kupovale kengurujčke ali kaj temu podobnega, meni je bilo vedno to všeč, sam ne vem, kake so izkušnje s tem. jaz ga dobim, sem pa bolj za ta babywrap zadevo, se mi zdi še bolj fajn
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:33:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje. jaz sem zadnjič že tudi posumila da bi lahko bil čep...pa je bil zgleda samo malo povečan izcedek,ker g ni nič opazil... Sej za to, nisem ziherm, ker imam tega izcedka za izvoz, sam je ta drugačen. saj ko boš dobila popadke,al pa ti bo voda odtekla boš vedla Sej ker ta čep, ne pomeni nič, enim se odlušči, pa čakajo še 3 tedne, tak da bomo vidli drug teden na pregledu.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 13.2.2009 16:34:55 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:33:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje. jaz sem zadnjič že tudi posumila da bi lahko bil čep...pa je bil zgleda samo malo povečan izcedek,ker g ni nič opazil... pa sej če se čep lušči so krvave žilce, al pa pač močno obarvan rjav izcedek... če je pa bel, rumen , to pa ni nič hudega... to se men skos dogaja... mene bolj skrbi to odtekanje plodovnice po kapljicah, ker imam skos vložek, ker imam tak povečan izcedek, da ne bom vedla če mi plodovnica odteka....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:34:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No še eno vprašanje:: Boste kupovale kengurujčke ali kaj temu podobnega, meni je bilo vedno to všeč, sam ne vem, kake so izkušnje s tem. jaz nebom imela tega.. Moj bi seicer rad imela samo ni šans. On bo itak na terenu pa bo pol to doma ležalo, ker jaz je v tem ziher nebom nosla,ker pol bom ležala zarad križa kot kup nesreče doma mala pa z mano . Za 2 dni v tednu pa se mi ne splača met..wikende ko bo doma.. če bo nuja bom sestrični rekla naj posodi ona ga ima pa tud neuporabljenega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:36:22
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No še eno vprašanje:: Boste kupovale kengurujčke ali kaj temu podobnega, meni je bilo vedno to všeč, sam ne vem, kake so izkušnje s tem. jaz ga dobim, sem pa bolj za ta babywrap zadevo, se mi zdi še bolj fajn kaj je to?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:41:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3. Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč. men se tuki nič ne zdi smešn... le glej da boš res počakala na 1.3. ... pa kaj 1.3, z mano počaki, sej mamo skupi rok, a ni dost da je že yania zahinavla Ja sej čakam 1.3, sam jaz nosim punčko in če jo rodim 8.3, bo dobila sam eno darilo, če pa kak dan prej, ima pa še kake šanse. haha ja no js mam pa fantka, pa če se bo na ta dan rodil, bo njegova žena-punca na slabšem, ker bo mogla na svoj praznik tut ona njemu neki kupit, ker bo mel roj. dan ne bo sam ona v središču pozornosti... šment...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:42:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa tak se zmenimo: ti ko prideš v slo. to zraven prineseš in me vse to sprobamo, če bo ok še me nabavimo. Zmenjeno??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:43:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa tak se zmenimo: ti ko prideš v slo. to zraven prineseš in me vse to sprobamo, če bo ok še me nabavimo. Zmenjeno?? zmenjeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 16:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa tak se zmenimo: ti ko prideš v slo. to zraven prineseš in me vse to sprobamo, če bo ok še me nabavimo. Zmenjeno?? zmenjeno TAK SE GOVORI
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?