Blacky30 -> RE: Julijske čvjeke :-) 9. del (17.2.2009 0:07:53)
|
Aja, še dolžna odgovore: Metuljcek, ja, Nejc gre jutri tud v vrtec, zdaj ne smem odnehat, ker bo potem še slabše. Mora se spet navadit hodit, da ne bo težav. Glede uši, pa kot so punce rekle, lahko traja v nedogled in tak dolgo ga ne morem doma skrivat. Kaj čmo, bomo riskirali. Almera, pa kaj te vem..... mi smo poleti, ko je bila Teja še novorojenček, veliko okol hodli, ampak je že od začetka potrebovala mir. Če se nisem strogo držala ure in jo dala spat po določenem času, takrat nekje po eni uri budnosti, zdaj po 2 urah, je prišlo do kak ve rečete "huronskega" joka, ko je ni več nič umirilo in ni več mogla zaspat, je pa jokala in kričala do onemoglosti, komaj, da sem jo lahko še uspavala. Pa al smo bli doma al pa na terenu, vseeno. Ni pa tak, da bi kar kjerkoli zaspala, sem jo takrat še morala nosit, pa potem položit v voziček ali na posteljo. V jajčki ne, razen med vožnjo. No, zdaj jo samo položim v posteljo in zaspi sama, na uro še vedno gledam, čeprav zdaj več ne bi tak hudo jokala, ampak začne tečkat. Če bi bili pri kom na obisku, bi se verjetno morali spokat domov, ker spala tam ne bi kar tak, razen mogoče na mojih rokah. Bi pa vzdržala do 3 ure nekje. Samo bi potem vlekla dreto 2-3 ure skupaj. Se mi zdi, da ene lahko navadiš tak, da se prilagodijo staršem, eni pa zahtevajo svoj red in se morajo starši prilagajati njim. Jaz sem pa tud pristaš tega, da otrok potrebuje mir pri spanju. Ne tak kot moj ded, ko sta ga starša vlekla povsod in je kar spal na tleh pri obiskih in po kavčih okol, posledica tega pa je, da še danes zaspi kjerkoli kadarkoli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|