3jeMi -> RE: Julijske čvjeke :-) 9. del (24.3.2009 9:50:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Meni se pa zdi, da Tian odkar je na GH, premalo dobi čez dan, ne poje veliko in potem je lačen ponoči, na primer on pije mleko ob20- 21 predno zaspi, ob 24.00-01, pa potem okoli 04 ali prej (ure variirajo) Ko se začne zbujati oz. jokat, mu dam dudo, malo čaja, ampak zdrži za največ pol ure- 1 uro, potem pa spet. In to se ponavlja toliko časa dokler končno ne dobi mleka. Šele ko dobi mleko je mir za 3-4 ure. In sem se kar sprijaznila, mu bom pač dajala še mleko ponoči, kaj čem, on se res zbuja lačen ponoči, pa naj mi še stokrat ti pediatri rečejo, da ne sme več pit ponoči, da je to pri tej starosti razvajanje, itd. Lovro že od nekdaj največ mleka popije ponoči, zato mu ga še vedno dam in ga bo dobil, dokler ga bo hotel... mimogredesolateinkrompirja, moja prijateljica svojemu sinu, ki je star 2 leti, še vedno ponoči da mleko, če se zbudi... moram potrkat, da eno rundo bujenja mi je uspelo skenslat s tem, ko sem mu ene parkrat dala vodo (drugega ne pije) in se je potem zopet zbudil čez kaki 2 uri, takrat je dobil mleko... zdaj se zbuja med 2.30 in 4.00 uro in takrat popije mleko in spi dalje do 7h oz. ko ga prime kakat... ponavadi je to vzrok zbujanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... glede P pa... no comment...
|
|
|
|