najem (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

sashy -> najem (12.2.2009 19:30:37)

Hoj!

Mene pa zanima, tiste, ki živite v najemu: Kje (v mestu ali okolica), koliko date in s kašnimi dohodki in koliko otroki pridete skozi?

Midva imava sina, sama sem študentka, on pa ima približno 600€ na mesec dohodkov, dodatno še dobiva 150€ za čiščenje nekih poslovnih prostorov.

Trenutno živiva v hiši pri mojih starših imava sicer svoje prostore, vendar se mi vseeno zdi, da bi bilo za vse bolj "zdravo", da živiva "na svojem".

Hvala za odgovore!

Kerensa* -> RE: najem (12.2.2009 19:32:27)

IZVIRNO SPOROČILO: sashy
Mene pa zanima, tiste, ki živite v najemu: Kje (v mestu ali okolica), koliko date in s kašnimi dohodki in koliko otroki pridete skozi?

Stara Ljubljana; 750€; cca. 4.000€; 2 otroka (bi "prišla skozi" tudi z manj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

sunny24 -> RE: najem (12.2.2009 19:37:14)

NG, 300 evrov najemnine+ene 200 položnic, dohodki okoli 3000, en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na poti...Pridemo skozi...

tintin -> RE: najem (12.2.2009 19:51:49)

260 evr, 200 evr stroškov, dohodkov več kot dve povprečni slovenski plači, 3 člani. Pridemo skoz.

gita10 -> RE: najem (13.2.2009 16:03:07)

z vajinimi dohodki zelo teško. Je pa res, da sva midva začela tudi v najemu in živela precej teško. Na koncu do lanskega poletja je bilo pa približno takole:
najemnina 250,00 eur, skupnih dohodkov cca. 3000,00 eur pa je ostalo, da sva brez kredita sedaj na svojem.

Rožica I -> RE: najem (13.2.2009 21:59:40)

Če se le da, ostanita še kakšno leto, dve (ali raje še več) tam, kjer sta ter šparajta. Ali pa vsaj dokler nimaš še ti kakšnih resnejših prihodkov. S tem denarjem ne moreta ravno kvalitetno preživet meseca in plačevat najemnino (cca 250-300€+ stroški).

josephine27 -> RE: najem (16.2.2009 7:35:05)

midva sva imela pred dvema letoma 300e najemnine plus stroški. mož je delal honorarno jaz sem še redno študirala in nekaj delala preko študenta tako da sva imela nekje med 600 in 800 eur na mesec (odvisno kolk sem jaz delala). pa sva skozi prišla, pa še neki prhranila, da sva zdaj na svojem. je pa res da takrat še nisva imela otroka pa tud cene so bile mal nižje. z otrokom tako sigurno ne bi šlo tako lahko.

tako da ti svetujem da res raje še ostaneš kjer si, razen če zaradi odnosov ne zdržita več tam. če te pa odnosi doma težijo pa čim prej stran neglede na denar bosta že kako. jaz sem se takrat odselila prav zaradi razmir doma in zato mi tud ni bilo težko  mal popazit glede denarja k sem se počutila prvič svobodno in sem poplno zadihala. to je bila sigurno najboljša odliočitev v mojem življenju.

Stran: [1]