|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Priimek po locitvi
12.2.2009 22:05:07   
mišk
Tudi meni je pogoj, da imam jaz in otroci enak priimek. Če ne bi bila poročena (ali bi se ločila) bi inzistirala na temu, da imamo z otroki moj dekliški priimek.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.2.2009 22:15:59   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dobim občutek, da še ti vedno nekaj je do osebe s tem priimkom, to je moje mnenje. user posted image

A potemtakem ženski ni nič do same sebe, da tako zlahka zavrže svoj priimek ob poroki?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.2.2009 22:33:09   
SOULatka
O Mič:)

Ja...vem, da ko sta se moj pa njegova ločila nekaj let nazaj, je obdržala možev priimek. Pa ponavadi je tako.

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.2.2009 23:25:35   
Nur
Jaz bi defenitivno prevzela nazaj dekliškega (sam se itak nisem poročila tak da tega problema nimam)....
Spominjam se pa sošolca iz OŠ, njegova mami je vzela nazaj dekliški priimek, pa tudi sošolec se je kar naenkrat pisal drugače user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.2.2009 23:43:32   
Marogica
Nimamo ravno ne vem koliko ločencev med prijatelji, vendar, ko tako razmišljam, so tiste, ki so se ločile in bile brez otrok, prevzele zopet dekliški priimek. Tiste, ki so imele otroke, so ga pa obdržale, najbrž res zaradi otroka in istega priimka...Mogoče pa tudi zaradi česa drugega(tip je npr. znana oseba...kaj pa vem)..

Odkrito, o tem še nisem ravno dosti razmišljala. Mi je nekako vseeno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.2.2009 0:01:01   
Nikita***
Poznam samo eno ločenko, ki je obdržala priimek z argumentom, da se bo enako pisala kot otroci. Po pravici povedano bi mene strašno motilo, če bi npr. moj mož ob poroki prevzel ženin priimek, potem bi se ločil, njen priimek bi pa obdržal. 

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?