|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za vse tiste čez rok ali pa ki boste v kratke...
12.2.2009 16:07:58   
Anonimen
Odpiram novo temo ...če bo zaživela user posted image
Za vse nas ki bomo v kratkem čez rok...ali pa že ste čez rok....
kakšni so vaši občutki, koliko pregledov imate...sploh še kaj spiteuser posted image

Moj dan je pon. in srčno upam, da ne bo kasnej.....mi je bilo prvič skoraj bolj všeč..ko je bilo 1 mesec prehitro. Zdaj pa se mučim s spanjem, pa lulanjem, pa zgago, pa s štejem gibov.
Saj vem, da bo vse to minilo, ampak to čakanje me res živcira. Pa jutri naj bi šla spet na pregled....pa sm se kar izognila....ko je že petek 13.  mi je g. dovolil da pridem v PON. (na predzadnjem pregledu me je že skoraj rodit dal...zaj pa neuser posted image ) Me pa od današnjega pregleda vse boli. Od sramne kosti do nožnice..trtice...komaj hodim.

user posted image

Kako ste si pomagale, da je čimprej minilo to čakanje?
Naj hodim po stopnicah?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za vse tiste čez rok ali pa ki boste v kr...
12.2.2009 16:15:45   
bskrle
Jaz sem tako kot opisuješ že dober mesec pred porodom, še za računalnikom težko sedim.
Menda pomagajo kopeli s senenim drobirjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Za vse tiste čez rok ali pa ki boste v kr...
13.2.2009 18:28:16   
slovenka
Jaz sem rodila 2.7., teden dni po roku. Takrat sem šele videla, koliko žensk rodi po roku. Smo se že vse poznale, ko smo vsak drug dan hodile na CTG in nič in spet domov. Se mi je tudi vleklo, zdelo se mi je, da ne bom nikoli rodila, pa spati nisem mogla. Sem pričakovala, da se bodo popadki sigurno začeli sredi noči in potem sem kar čakala user posted image user posted image user posted image Pa je ura bila 2,3, potem sem šele zaspala. Na srečo sem potem bila doma in spala dolgo. Pa sosed me je jezil - kaj si še stalno doma? Pa take. Pa z mojim sva hodila na večerne sprehode, da bi kaj bilo... Skratka, dobro vem, kaj je to nosečnost čez rok. Ampak ko bom spet noseča in če bo slučajno enako, bom pa sigurno drugače gledala. Prej sem samo slišala, kako so rodile prezgodaj in sem bila že od 1. maja pripravljena, potovalka in vse... Potem pa nič. Sedaj pa vem, koliko žensk rodi po roku, tako da ne bom več tako nestrpna, pa na lastni koži sem se prepričala, da tisti 'mali ne bo šel ven' ne drži in slej ko prej pride. Porod je bil pa potem tako, da sem ob 6h zjutraj, ko se je moj odpravljal v službo na 5 minut čutila šibke popadke, sploh ni bilo problema. Malo sva čakala, se rihtala (še uhane sem si dala gor user posted image ) in šla v bolnico. Tam sem pa po uri in pol kar hudih bolečin sicer rodila lepo malo pupo in to je bil najsrečnejši dan v mojem življenju. Babica pa je rekla, da je porod tako hitro stekel zato, ker je bilo že vse zrelo doli, ker sem pač bila čez rok. Tako da nič skrbeti in samo pogumno.

Ja, se spomnim, kako sva na rok (za praznik 25.6.) z mojim skupaj prišla na CTG in sem rekla babici, ja, jaz sem prišla rodit. Pa je rekla, pa vas kaj boli? Pa pravim, da ne, pa se ona smeji in pravi, da bo treba več seksat user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?