ronja
|
Hehe, meni je lubi lani za valentinovo dal fluki, ki izgine (za risat na blago, recimo, da si označiš, kar rabiš, pa potem črte zbledijo čez nekaj časa). In potem mi 15. 2. prinese še enega, enakega - je rekel, da ne bom rekla, da mi samo za valentinovo kaj da . Ful mi je všeč njegov smisel za humor . No, enega sem že znucala, (pač rada šivam in ustvarjam, pa kar gre) drugi še za silo dela, mogoče dobim letos še kakega . Sem pa takih stvari fuuuuul bolj vesela kot kakih rož, s katerimi bi imela samo delo jih non stop umikat iz mize, ali pa brisat vodo iz vaze, ki bi jo najina malčica razlila... (ali po še bolj verjetnem scenariju še pobirat črepinje od vaze ). Pliškov pa ne rabim več, ker si jih lahko pri Ronji sposodim . Z romantičnimi večeri sva zadnje čase bolj na tesnem, ker sem ali noseča (torej bruhajoča, kar ni bogvekako romantično) ali doječa (torej bolj ali manj privezana na dom, kjer malidve kraljujeta vsaka v eni sobi, več jih pa nimava ). Je pa lahko zelo zabavno pod tušem, čeprav ni glih ne vem kaka romantika . Avto pa vedno ogreje prej, vendar se mi zdi, da bolj zaradi , hehe. Mi pa stisne pomarančni sok zjutraj ali pa mi olupi in nareže melono ali ananas, da lahko nekaj zdravega na hitrco pojem (ker da bi si sama to zdaj zrihtala ob tamalihdveh zaenkrat še ni preveč izvedljivo). Pa prinese mi vodo ali cedevito, kadar dojim, ker sem takrat vedno žejna, pa en kup malih malenkosti - recimo nareže slanino za v pasulj, ker ve, da ne maram rezat mesa, ali pa mi zraven sendviča s pršutom da še zobno nitko, ker ve, da si po pršutu vedno želim znitkat zobke (mam ful skup zobe). Ali pa mi kupi kakšno knjigo sem pa tja. Zadnjič mi je pa res iz trgovine prinesel par bajader in par kockic ledenega polnjenja. Obdarujeva se z malenkostmi celo leto, zakaj se torej ne bi tudi za valentinovo? user posted image Vsak izgovor prav pride, da kaj praznujemo. Smo pač očitno manj anti-vse-kar-je-kao-kul-biti-anti, pa malo bolj veseljaški in praznično razpoloženi celo leto. user posted image Sicer pa tole podpišem.
|