hrana- malčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

pikapolonica03 -> hrana- malčki (12.2.2009 14:31:33)

V strejših temah vidim, da je velika govora o knjigi Paparica. In tisti, ki jo imate me zanima ali je kaj uporabnega notri oz. ali se je splača kupiti, ker sem videla, da jo sedaj ponujajo s 15% popustom (če naročiš preko interneta), kar se mi pa zdi dokaj ugodno, seveda, če je kaj uporabnega notri. Prosim za vaše komentarje.

ZvezdicaZaspanka -> RE: hrana- malčki (12.2.2009 15:07:14)

Mah kaj pa vem...jaz jo imam. Saj je veliko receptov notri, pa tudi kakšen pameten nasvet. Po forumih jo zelo hvalijo. Jaz pa lahko reče, da jo zelo poredko odprem. Saj jo je fajn prelistat...ampak da bi se pa držala njihovih receptov, se pa ne. 

pikapolonica03 -> RE: hrana- malčki (12.2.2009 17:07:34)

Verjetno pa dobite kakšno dobro idejo. Vsak pač mal po svoje zmeša stvari, a ne?

ZvezdicaZaspanka -> RE: hrana- malčki (12.2.2009 20:01:08)

Ja, kakšna ideja se že dobi...samo po moje, da je dovolj, če si jo v knjižnici sposodiš in malo prelistaš...ali pa tukaj na RR je ena pošiljala po mailu, malo poglej, mislim, da je Doll.

Tukaj poglej  http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm

*NikoLina* -> RE: hrana- malčki (13.2.2009 9:02:48)

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspanka

Mah kaj pa vem...jaz jo imam. Saj je veliko receptov notri, pa tudi kakšen pameten nasvet. Po forumih jo zelo hvalijo. Jaz pa lahko reče, da jo zelo poredko odprem. Saj jo je fajn prelistat...ampak da bi se pa držala njihovih receptov, se pa ne. 

Imam enako mnenje. Sposodi si jo najprej v kjnižnici in se nato odloči..

Stran: [1]