|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:38:11   
Anonimen
Mi4 a ti tud odhajaš?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:42:57   
Anonimen
Očitno... lahko noč!:muca::metulj:

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:43:35   
Anonimen
Jaz sem še kar tu.Dežuram.Ne morem spat,ker ga ni.Sej ne vem,kaj bi.Jutri bom pa spet skurjena.Še dobro,da mi ni treba vstat zjutraj.Sem na bolniški,pa še tamala je zbolela,tako,da ji ni treba v šolo.Ti tudi imaš otročke?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:45:05   
Anonimen
Jz še nima otročk... srčno pa upam da jih bom nekoč mela!

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:46:35   
Anonimen
Čaki če šprav razumem maš ti enga svojga pa enga njegovga pa še engha vajinega otročka?
Dobra si...

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:48:48   
Anonimen
Lej po moje se morta pogovorit (jao... kolk to moralistično zveni....:zmeden2:)
Pa si prit na jasno kako in kaj. Ker neko preseravanje, da ne veš kje je... pa te skrbi...ne vem no...
jz bi mu jih že napela.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:53:26   
Anonimen
Sej to sploh ni nič novega pri naju...Le da dokler nisem bila:nosecka:,sem tastarejšo dala k noni in sem šla še jaz.Zdej pa...Mi gre že počasi na nekaj,da je skozi nekje,s "prijatelji".Vedno se potem skregava,pa me potem tako zna obrnit z lepimi besedami,da vedno nasedem.Ke mona.Čeprav ve,da ko mi bo enkrat prekipelo,ga bo pričakalo prazno stanovanje.Mah,tej moški.Sami križi in težave z njimi.Brez njih pa tudi ne gre.Ali pa?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:54:52   
Anonimen
Ti... meni kr nekak znese...:)-
Ma ne.... ti sploh ne zavidam....
Včasih se prav vprašam če je vredno se splohn trudit pa delat na neki zvezi če pa po vse propade:zmeden2:

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:57:46   
kr1a
Mi4 ne se preveč jezit. Sem ravnokar prebrala pod družino in odnosi post konec.
Ko slišiš kaj tako groznega vidiš za kakšne bedarije se sploh sekiramo. Preberita.

Zdaj pa zares lahko noč.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:01:06   
Anonimen
Ja... ne zavidam nobenmu ko je tako obupan... se mi zdi da je takim ljudem treba samo prisluhnit.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:04:30   
Anonimen
kr1a,lahko noč!
matovilcica,a hočeš rečt,da si sama,brez :pujs:?No,sej najbrž niso vsi moški:pujs:.Mogoče jaz pač nimam sreče z njimi.Sem bila prej tudi jaz sama z :miska:.Sej sva se imele ful dobro!Pa sem spoznala potem tega:hudicek:,ki mi je pokazal,da so še dobri ljudje na svetu in sva bila do pred nekaj meseci ful uigran par.Potem pa ne vem,kaj se je zgodilo,da gre vse samo še navzdol.Mogoče je kriva moja nosečnost? Tolikokrat sem že načela to temo in vedno mi reče,da je vse OK.
Ne vem,če mu naj še verjamem...

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:09:55   
Anonimen
Ja mi4 sama se potepam po tem našem ljubem svetu.

sej maš prav niso vsi moški:pujs: .
Včasih razmišljam da sem storila hudo napako ko sem pustila svojga:love:, in šla iskat druge..... sam v tistem trenutku... je blo pač to najbolj fer....

Drugač pa se mi zdi da moram še ogromno stvari razčistit v svoji glavi... preden se spustim v kakšno zvezo.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:15:43   
Anonimen
Jah,jaz sem tudi pustila svojega.Očeta svoje hčere.Ker sva si šla že ful na q...Predolgo sva bila skupa in premlada.Potem ,ko sem spoznala tega so se mi pokazala nebesa in sem mislila,da bo vedno tako.Pa na žalost ni.In sem kar ful razočarana.Ampak še enkrat ostati sama z otrokom(zdej bosta že 2)...Ne vem,če bi zmogla.No,najbrž bi,ker v taki situaciji je človek sposoben marsikaj.
Mah,kako sem zamorila zadevo.Ne vem,kaj bi počela.Naj grem likat ali igrat pasjanso ali mu še naprej dvigujem račun za telefon?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:24:58   
Anonimen
Hm... delaj to kar te najbolj zamoti.
Sicer pa je to najbrž težko...
pa sploh nisi zamorila... je prav da daš ven pa da se ne žreš.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:31:34   
Anonimen
Ma sej karkoli bi počela,imam skozi v glavi,da nekaj ne štima.Brezveze.Ma ko prebereš potem eno zgodbo,kot je tista-konec,vidiš,da mogoče niti nisi tako na slabem.Grem počivat.:zaspan:Moram,že zaradi pikice v trebuhu,ki čuti vse,kar se mi dogaja.In mi je grozno,da jo živciram.Lepo se mej še naprej,če boš še budna.Tenx za kle5! Jutri napišem,kako se je stvar razpletla. Čau in lahko noč!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   Jaz sem pa...
22.4.2005 0:33:20   
Anonimen
Sem lih mislila napisat da grem spat!
Lahko noč (kolikor se da). Držim :miska:, pocartja vse :duda:. Pa za vsakega enga:angel:

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?