|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:16:42   
Anonimen
Glee takih šefov pa tole:Najprej ugotoviš,kaj rad počne,v mojem primeru je to smučanje,potem poskrbiš,da sta nekje skupaj ob pravem času,na pravem kraju,potem se zaposliš pri njem kot njegova tajnica in to je to. Kul zadeva.In še na delovnem mestu ga lahko nadleguješ,HAHA!

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:16:55   
kr1a
Tud mi2 sva imela prometno. na srečo sva bla takret še sama. Ko sva šla iz morja naju je en italjan izsilil, pa pobegnil.

Mi4 imam en predlog. Pridte k nam na dopust, mi pa pridemo k vam. pa bomo fajn prišparal.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:18:40   
kr1a
Prima mi4 si bom zapomnila. Glede šefov mislim.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:19:37   
Anonimen
kr1a sej mi nismo meli nesreče... avto jo je mel....:((
In to čist tako kot sem napisala...
Brat je šel k punci in avto pustil pred garažao... dol iz ceste umaknjenega... pol pa en tip ob pol dveh pozvoni da je ma ruknu nubiro... Nubira je bla pa totalka razbita pa še od punce avto tud skor totalka.:((:((

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:21:30   
kr1a
hudo solatka. a je bil tip pijan?

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:21:47   
Anonimen
Jz se pa javim za varuško.... ampak sam kako urco na dan...če ne si bom še premislila glede otrok:)-:)-

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:22:02   
kr1a
mi4 kje pa si? A je :pujs: prišel?

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:22:10   
Anonimen
Ja,za tisti teden al pa dva zamenjamo stanovanja,pa je stvar rešena!Če ti je Portorož všeč...Mi pa zdej že par let zahajamo poleti v Bohinj.Pozimi smo bolj v Dolomitih.Poleti se mi zdi pa v B.pravi raj.Lani smo kar podaljšali še za 1 teden,dokler smo imeli še kaj denarja...
Aerobika praviš?!Po moje sploh ne ve kaj je to!Še dobro,da ga vsak večer pripravim do "telovadbe",da se vsaj tam malo prepoti...

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:23:04   
kr1a
he solatka, če boš dobila mojo u varstvo se ziher ne boš premislila.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:25:22   
Anonimen
Aja... pa fora je še... da je ta bajta v enem grabnu ko sta 2 hiši skup... pa cesta mim... in lih izza ovinka... da se teoretično kaj takega ne more zgodit.

Ampak mulci so se (pijani, kakopak) lovili po grabnu in tip je prižgal čez 120 (tam se lahko pelje 50m da zvoziš ovinek), ga je zaneslo proti svetilki in hribu (navzdol).. se je utrašil obrnil volan in po zraku odletel čez rožno gredo (vse rože so bile brez cvetov, drugače nič pomečkane) in se bočno zabil v bok naše nubire... tako da voznikovega sedeža,in za voznikom sedeža sploh ni bilo več....

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:25:47   
kr1a
mi4: mi smo doma direkt pod Stolom. 10 minut do BLeda, 30 do bohinja, 40 do Kr. gore, 5 do šobca. Tako da.... Premisli:)-

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:26:22   
Anonimen
a je tk pridna?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:26:58   
Anonimen
Kr1a ... če Mi4 ne sprejme ponudbe...a jo lah jz??:)-:)-

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:27:13   
Anonimen
Moj:pujs: se ne oglaša na gsm,ura je že sumljiva...A ga napadem,kje je bil,ko pride al ga kar spregledam?Ne vem,čemu je to podobno?Kako zgleda,ko si :pujs:najde ljubico?mogoče tako kot zdej to pri meni?Ne vem al sem samo ljubosumna,zaskrbljena ali delam paniko po nepotrebnem.Ni mi všeč to...:hudicek:
A vi hodite na naš konec na dopust?Za letos sem razmišljala o dolenjski,pa je ne poznam...

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:27:27   
kr1a
ja ful pridna. brez heca. Skor ne vemo da jo mamao.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:28:41   
Anonimen
Mi4 iz kje sploh ste?

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:30:41   
Anonimen
Jz bom koj nazaj ... sam roke si grem pogret pod toplo vodo.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:31:26   
kr1a
Mi4 meni se to ne dogaja. Moj gre bolj redko ven. Ko pa gre, mu zmeri naročim naj me pokliče preden se vsede v avto. Sem ful panična, da se mu ne bo kej naredl na cest. Glede dopusta pa smo se zmenil s kolegi, da gremo na pag letos. Upam da se bomo imel fajn.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:31:49   
Anonimen
Če bi bilo samo po moje,bi spet šli tja...Ma moj:pujs: pravi,da se je naveličal.Mogoče pa gremo letos na ločene počitnice,tako,da pridem kar sama z :miska:in:miska:.A,kaj praviš na to?Se dobimo vse kar tam in naredimo Tabor:duda:in:miska:in:muca:in...

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:33:03   
kr1a
Aja mi4 Jest bi ga ignorirala danes, ne napadla. Jutri pa resen pogovor.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:34:19   
Anonimen
Mi4... pa ne tk pesimistično no....
No sej se ne bom pametno delala... ker ne vem kako se počutiš. lahko si pa mislim.
Bom držala :miska: da bo vse kot mora biti.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:34:24   
Anonimen
Porto:rozica:.Beda,ti rečem.
Zakaj pa tebe tolk zebe?Topla voda ti ne bo pomagala.Malo telovadbe...Al pa jih dej med noge.

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:35:27   
Anonimen
Zebe me ker naša dva ko nas ni čwez teden sploh nekurita v zgornjem delu bajte... sam v pritličju.... pol pa prideš v ledenico....:grrr:

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:35:50   
kr1a
:zaspan: no punce jaz se bom poslovila. Upam da jutri spet prideta.
Nočko.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   Jaz sem pa...
21.4.2005 23:36:54   
Anonimen
Kr1a... lepe sanje.. celi družinici.
Pa enga :angel: za varnost!

(odgovor članu kr1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?