ctg (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sabini -> ctg (21.4.2005 20:25:52)

Punce a ve tud delate deset počepov preden greste na ctg:zmeden:jaz morm al pa me kr pošle se mal sprehajat pol ga pa nardi? Men je to mal čudno?:zmeden:

eva1 -> ctg (21.4.2005 20:29:39)

Ja to je mogoče zato, da se dete zbudi, da je pol CTG reaktivn:zmeden2: ! Jaz sem imela ogromno ctg-jev, pa nisem nikol počepov delala, pa tut hodla ne prej!
Lp, Eva in Luka
P.S. mogoče pa za tvojo kondicijo skrbijo:)-:)-:)-

puncica -> ctg (21.4.2005 20:30:39)

:)-:)-:)- A kr počepe te pošljejo delat? :zmeden2:To pa še nisem slišala, jaz nisem nobenih počepov prej delala, kar smešno se mi zdi. Mogoče pa mislijo da se bo pol kej premaknilo:)-:)-

rosa -> ctg (21.4.2005 21:30:00)

Čeje otrok bolj lene sorte ali pa ravno :muca:, radi pošljejo mamico, da se malo zmiga ali pa jo požokajo v trebuh, da se pikec zbudi.
Sama sem imela dosti CTG-jev (prezgodnji popadki), in niso bili zadovoljni, če je bilo dete zaspano. Me sicer niso nič preganjali, da ne bi sami povzročili ponovnih popadkov, k sreči pa imam zelo živahnega otročka v trebuhu in je spal le dvakrat.
Ni nič narobe, če moraš delat počepe. Bo malo več kondicije ;)
Vesel pozdrav s Koroške!

Anonimen -> ctg (21.4.2005 22:37:14)

Ja, v bolnici so to kar nekaterim naročili. Njihovi otroci so bili bolj leni. Morale so narediti počepe, pojesti zajtrk ali se sprehoditi, da je CTG pokazal prave rezultate.

Grascakinja -> ctg (22.4.2005 9:42:12)

Jaz bi skoraj morala med CTG zaspat, ker se moje dete pa skoz kolobajsa po bušatu... sestra jo/ga je oklicala za lumpa, ker kakor namesti elektrode, že se premakne.
Mogoče je tvoj malo bolj zaspanček, oni ga bi pa radi slišali....

sabini -> ctg (22.4.2005 14:21:43)

Ne se čist uredu giba tko k vedno, sam jz sem kr mal posumila da je to zato da bo ja ctg uredu pa tud če ne bi bil

Stran: [1]