TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Mene pa je nekoč ponoči skoraj kap zadela. Ko tako sedim s knjigo v roki, zaslišim nekak niz zvokov, kot kakšna pesmica, zelo počasna. Crknem od straha skoraj .... Zgodilo se je še parkrat in sicer tako dolgo, dokler nisem skužla, da je sinov plastični telefon zablokiral in občasno spuščal zvoke, kot da bi kdo nanj pritiskal. Kako sem ugotovila? Enkrat se spet ta magnetizem sproži čez dan, ko smo bili vsi doma. In jaz sem si tako zelo oddahnila ! Če verjamem v duhove? Ne ravno v duhove, verjamem pa, da obstaja še kakšna druga, nam neznana/nepredstavljiva dimenzija. Meni se je isto zgodilo; en večer gledam TV, pa itak ga imam na mute, ker sem nekoliko naglušna, da bi morala imeti do fula naglas...pa se od nekod sliši nekako zadušno:"rad te imam!"...kap me je skoraj...poslušam če se bo še enkrat oglasilo..nič. Pol sem si pa rekla, "ma dej, itak sem napol gluha, bogsivedi kaj sem v resnici slišala"...pa sem pozabila na to. Pol pa pride mož ponoči iz službe, leže v posteljo, kar naenkrat pa godrnjajoč vstane in gre brskat po igračah..Jz ga debelo gledam, ko iz igrač potegne "Pametnega kužka" in mu reče: "Jebe** ti, jz pa tebe sredi noči NE!" in ga vrže nazaj med igrače. No, tole je zemeljska razlaga: kužek je bil na "on" in je ležal med igračami, s tačko ali nečim se je pritiskal ob druge igrače in je vsake toliko časa rekel "Rad te imam!"...čeprav pa nimam razlage, zakaj ni pel ali rekel "to je roka, noga, ali objemi me"...le "rad te imam"...No, to mi je pa čudno
|