Anja167 -> vecerno umivanje (21.4.2005 21:10:46)
|
Meni se zdi dovolj, da ga umiješ enkrat na dan, ker otročki pa res niso umazani - razen če veliko ne poliva. Zdajle je res še čisto vseeno, kdaj to narediš. Jaz sem ga prve dni umivala zjutraj, ko se je zbudil - se mi zdi, sem že malo pozabila. Kmalu ga boš pa itak kopala. Mi smo se prve mesece kopali dopoldne okrog 11h, ko se je Enej zbudil, ker sem ugotovila, če ga kopam takrat, ko je že bolj zaspan, da se joka. Če je otrok dobro razpoložen, se tudi raje kopa. Zdaj se pa kopamo zvečer (zaradi večerne rutine), zjutraj pa umijemo samo obraz. Tako da: umij ga takrat, ko je mali buden in ko ni lačen. Mi smo se na začetku zbujali, previjali in jedli na 3 ure, tako da bi težko rekla, kdaj smo šli v nočno spanje. Recimo, no, da smo šli spat ob 20h, ampak smo se potem dalj časa zaradi krčev jokali še okrog 23. ure. Jah, od začetka je veliko vprašanj, a ne? Jaz sem bila čisto ista. Ne skrbi, če kaj delaš drugače, kot so v porodnišnici ali kot so vam povedali v materinski šoli ali kot delajo tvoje prijateljice ali so delale tvoje mame in tašče in babice. Prilagodi se potrebam dveh ljudi: sebe in otroka, pa bo. LP.
|
|
|
|