[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2005 19:49:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Annny -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 20:03:24)

Pozdravljena,

zelo žal mi za tvojo sestrično- upam, da se bo vse čimprej uredilo!

Kar se 'fanta' tiče, bom pa malo neizprosna. Jaz bi ga na tvojem mestu kar pustila..s temi 'premisleki' in podobnim samo podaljšuješ vse skupaj..če dvomi, se to ne bo uredilo s premislekom..morda s konstruktivnim pogovorom:zmeden:...premislil je pa on očitno že.
BA, ne pusti se izkoriščati..taka punca, kot si ti, bi lahko našla sto boljših.
Verjamem, da ti je v tem trenutku hudo...ampak..
Kaj pa je navedel za razlog?

lp

Anonimen -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 20:09:49)

Držim pesti za tvojo sestrično.Žalostno,da je skoz več tega,odvzem brisa ti pa kao pripada na tri leta:grrr:

Kakšno premišljevanje a sva a nisva za skup????
Premišljuj kje drugje-čao miško

zoya_ -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 20:28:53)

Žal mi je za tvojo sestrično. Želim ji vse najboljše in bodite ji v oporo. Dobro je vsaj to, da že ima dva otroka, da ni čisto brez.

Glede tvojga pa... kako premišljuje? Se vsedeta dol in naj ti pove, kaj ga moti in zakaj je prišel do takega razmišljanja. Očitno o tem že nekaj časa razmišlja, tako da je najbolj se čim prej pogovorit. Vem, da se bojiš, ampak bolj si je prej priti na čisto, k s podaljševanjem bo samo še slabše.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2005 20:39:02)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2005 20:44:27)

zoya_ -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 20:47:33)

baby, sej si še mlada... itak da posije sonček :)-

Tejči -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 22:00:25)

BA ne se pustit! Jaz sem imela isto situacijo kot ti..je rekel, da me nima več tak rad kot na začetku, pa sem tako dolgo silila vanj, ga pravzaprav kibicala naj me pusti, ampak ni bil toliko trden, da bi rekel "konec je". Jaz pa se mu enostavno nisem več pustila in sem mu samo še rekla, kaj zaj ali je konec ali ne? In on je rekel ja..tako se je zaključilo. (preko telefona)Hvala bogu!! Zatem sem izvedela, da ni bilo krivo samo kao nimam te dovolj rad, temveč je bilo zmes tudi varanje,... In seveda BA VEDNO posije sonček!:) Meni je posijal ogromen sonček, ki mi je prinesel tudi moj mali zakladek9nebesa In verjemi, tudi tebi ga bo!

LP, Tea

Joe -> Tako sm žalostna... (21.4.2005 23:31:33)

BA, tale fant ni pravi. Kar pogumno naprej!

Annny -> Tako sm žalostna... (22.4.2005 8:56:20)

BA, a rekel je, da ne more 'uskladiti tebe in faksa'?? NO, potem pa upam, da ima na faxu same desetke!!
Daj mu vedeti, da ti nisi nobena 'postranska dejavnost' ob faxu.

Žal ni pravi...kot pravi Joe- pojdi naprej in nič se ne boj, nekje te čaka pravi;):rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.4.2005 14:46:25)

Joe -> Tako sm žalostna... (22.4.2005 20:25:32)

Čas celi vse rane, Baby Angel, čeprav včasih kar s smrtjo namesto z obližem. 8) Saj si stara šele 19 let. Trpi jih še nekaj, potem pa bo. Tako je bilo vsaj pri meni (nama). Pridi na kak žur in bo lažje.

Stran: [1]