rižolino (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki

Sporočilo

sneska -> rižolino (12.2.2009 10:14:32)

Razmišljam, da bi mali začela dajati vsaj rižolino, zdaj je stara že 4 mesece (korigirano). Pediatrinja mi je sicer rekla, da bo začela z uvajanjem gh šele pri 7 korigiranih mesecih, jaz pa bi rada, da malo hitreje napredujemo s težo in mogoče vsaj poskusno probamo z rižolinotom, kako bo šlo. Zdaj me pa zanima, ali je bolje dati po steklenici ali na žlico rižolino? Smo kupili pa milupinega. Kakšen nasvet glede doziranja?

potepinček -> RE: rižolino (12.2.2009 10:43:20)

Jaz ga hranim skoz na žličko.

veveričica -> RE: rižolino (24.2.2009 12:17:19)

čao sneska moja punčka je 2 meseca prej rojena in ko je bila stara 5 mesecev -2 sem ji po  priporočilu pediatrinje pričela uvajat zelenjavo ampak moram ti povedat da je katastrofa s tem hranjenjem na žličko res živčna vojna.ji pa večkrat v mleko primešam malo kosmičev da malo zgostim in potem je rada ampak obvezno po flaški.kje pa si ti kupila rižolino da se meša z adaptiranim mlekom

anajmad -> RE: rižolino (24.2.2009 19:37:18)

Naša Ula je dobivala rižko,ko je bila na EINT stara kronološko en mesec(rojena pa v 26.T) zaradi refluksa pa ji ni nič škodil. Rižko sem dodajala lahko rečem skoraj od samega začetka,ko sva prišle domov,ker je toliko polivala. Pa ni nič narobe z njo,samo malo bolj jo je nasitilo,to je vse.

veveričica -> RE: rižolino (24.2.2009 19:51:33)

ANAJMAD KAKŠEN JE TA RIŽOLINO KJE GA KUPŠ NAMREČ TA  V TRGOVINI SE MEŠA SAMO Z NAVADNIM KRAVJIM MLEKOM

Matjona -> RE: rižolino (24.2.2009 21:30:44)

Tudi mi smo kupile Riževo žitno kašico od Milupe, katera se meša z adaptiranim mlekom, npr. Aptamil. Milumil.
Kupila pa sem jo v Baby-centru.

anajmad -> RE: rižolino (25.2.2009 10:42:19)

Kupujem rižko od Podravke in se lahko meša tudi z materinim mlekom.

sneska -> RE: rižolino (25.2.2009 12:35:56)

Mi smo kupili šele prvič, in to od Millupe. Lahko mešaš s svojim mlekom ali adaptiranim in si narediš ali gosto ali redkejše za čez cucelj. Jaz kombiniram - enkrat na dan gosto na žlico, ostalo pa kakor je ali z rižolinom ali brez. Nekatere matere ga rade dajo v zadnji obrok, da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] potem dlje spi.

Stran: [1]