Anonimen -> stresno obdobje (12.2.2009 8:58:05)
|
Ma zdej se mi je pa res nabralo.....v aprilu imam strokovni izpit, trenutno aktivno končujem magistrsko delo, poleg skrbi za 19 mesečnico nimam časa praktično za nič ...in kljub temu si tako želim še enega otroka, prav mori me....ne vem al je na pohodu kakšen materinski čut al kaj....ma vse povsod vidim samo nosečnice al pa mamice, sama sebe podzavestno dobesedno prepričujem da je sedaj pravi čas in da če ne zanosimo zdej da pol bo razlika med otrokoma prevelika....se mi je prav zrolalo.... Verjetno je to posledica tega, da sva z možem otročička že praktično delala, ko sta dve sodelavki povedali da sta noseči...kar pomeni da res ne bi blo fer če sedaj zanosim še jaz(vsaj mal bi blo fajn počakat da se mal zgrešimo s porodniškim) glede na to da nas je vseh skupaj 4, ki opravljamo to delo, 2 sta noseči, delo pa je projektno naravnano in zelo specifično in se zamenjave tako hitro za tri osebe enostavno ne da dobit......no tako zdej čakam na mesec maj, ali pa junij..........joj pobralo me bo......kakšen nasvet za si krajšat čas......poleg vsega kar imam na grbi
|
|
|
|