klepetulja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gojska -> klepetulja (21.4.2005 16:40:22)

mi je prav žal ,ampak men se danes ful klepeta8)

Zanima me vse tiste, ki ste prišle že do inseminacije, koliko poskusov je predvideno?
Potem sem brala da nekatere jemljete klomifen od 3-7 druge pa od 5-9 dne ciklusa. Zakaj to ?
Jaz bom naslednjo :hudicek: začela z klomifenom od 3-7 dan, pa bi rada vedla če so kakšni stranski znaki ? Recimo slabost, apetit, prhljaj itd, k mam že bromegona čez glavo.
Če nama bo slučajno se :duda: prijela bo moje telo polno kemije za "dober" začetek.
Ampak kaj čmo če drugače ne gre.
:kava:goja

ElaM -> klepetulja (21.4.2005 16:45:36)

Ojla goja69, saj v bistvu nič ne vem kar si spraševala. Sem še začetnik na tem področju8).
Sam rada bi ti rekla, da si me včerej full potolažla z odgovorom za PAP. :bravo:

Maša26 -> klepetulja (21.4.2005 16:56:52)

Hoj goja,

za klomifen se mi zdi, da je vseeno, kdaj se jemlje, ali 3-7 dan ali 5-9.. :zmeden2: Meni je rekel Reš, naj začnem kar s tretjim dnem, prejšnji mesec sem pa recimo 4-8. dan, ker sem mogla dat prej še kri, pa je bil 3. dan praznik.. Stranskih učinkov zna biti nekaj baje.. jaz jih sedaj prvi mesec pri sebi niti nisem opazila, edino sedaj, že proti koncu ciklusa, imam ogromen apetit. In povečana teža je seveda tudi med neželenimi učinki. Deluje pa kot vse ostalo, na vsako malo drugače..

Za inseminacije pa ne vem, po moje ene tri, potem si pa kandidat za IVF. Ampak ne me za besedo držat, bodo druge sigurno bolj vedle..

:miska:

gojska -> klepetulja (21.4.2005 16:59:58)

no vidiš, ta pap3 je mala malca. Te pa razumem kako se lahko počutiš. Jaz sprva nisem nič razumela, pol sem pa prebrala na robu izvida ; sledi rakavih celic" al neki takega in v jok.:(( Veš kolk se ustrašiš. Pa še tri mesece po mamini (rak) smrti je bilo. In to se mi zdi da je pri meni bil razlog. Stres pusti posledice in materični vrat je zelo dojemljiv za to .Tko pač je. Če se pravi čes ugotovi je skoraj tako kot da ga ne bi bilo.Irmy drži se
goja:rozica

gojska -> klepetulja (21.4.2005 17:04:23)

HEJ MAŠA če se po klomifenu rediš, na koncu ne bom zanosila zaradi pre-pre-prevelike teže:)-:)-:)-
za posrat.
Sem brala , da so pri inseminaciji najboljši rezultati če je sperma slaba, če gre pa za patologijo jajčnikov, tako kot pri meni je pa bolj kriza. Al sej ne vem točno, da se ne bo katera zamorila.
:zajcek:

Maša26 -> klepetulja (21.4.2005 17:13:19)

Ja, meni se tudi vse križa. Pco, kar imam, naj bi se izboljšal, če se zniža teža in je lahko hrano s čimmanj maščob in sladkorja, ˝zdravi˝ pa se pco s klomifenom :zmeden2:.. Kaj čmo :)-:)- Sej če bi vedla, da bom v kratkem :nosecka:, bi se z veseljem razlezla v :sloncek::sloncek: :)-:)- drugač pa tiste dneve, ko sem jemala klomifenčke, je bilo še vse ok, sem bila prav vesela, da se zgleda ne bom nič zredila, sedaj se pa težko zadržujem :torta::torta:

Ja, inseminacija naj bi pomagala slabi spermi s tem, da bi jo pač v pravem trenutku vnesli tja, kamor paše ;) in plavalčki ne bi omagali že na poti.. Strokovno povedano, a ne? :)- Čeprav kakor vem, delajo inseminacijo velikim, ki jim pač ne rata, zaradi česar koli že..

:miska::miska:

PiaM -> klepetulja (21.4.2005 17:24:56)

Jaz se pa s čokolado bašem!:ups:
:rozica:

gojska -> klepetulja (21.4.2005 17:26:00)

ja ja
pa še spermo lepo pripravjo, jo nardijo boljšo.

Kok fajn k sva dve brez izkušenj pametne:)-:)-:)-

gojska -> klepetulja (21.4.2005 17:26:50)

kaj je zdaj to ?
A ZRAVREN KLOMIFENA SLADKO PAŠE ?

Maša26 -> klepetulja (21.4.2005 17:39:34)

Ja maš prav :)-:)-:)-:)-:)-

Pia, a ti tud na klomifenčkih? Ne govort o čokoladi, jaz sem včeraj čokoladne kukije spekla, danes pa pojedla, kolikor mi jih ni :love: izmaknil..

Meni paše vse po spisku, tudi stvari, ki mi drugače ne. No, pa saj ni zdaj, da bi se že ful zredila, ampak dejansko SEM bolj požrešna..

mujcek -> klepetulja (21.4.2005 17:57:46)

Jaz sem se redila po dabrostonu, po klomifenu pa sploh ne. Edini stranski učinki po klomifenu (pri meni): bolečine kakšne 3 dni v času O; boleča M :)

gojska -> klepetulja (21.4.2005 18:04:12)

joj ko bi tud mene bolel. Boljš k skoz o hrani razmišljat. Ker mene že razmišljanje redi.
Aje možno , da me po laparoskopiji 10 dni pred:hudicek: joške ful bolijo.?

Stran: [1]