ALESSA -> Dobili smo punčko (21.4.2005 15:59:41)
|
Pozdravljeni! :angel: 9nebesa :) Z zamudo se vam javljam in vam sporočam veselo novico, da smo dobili punčko Neli in to 06.04.2005 ob 04.15 uri. Z obema je vse OK. Teža 2740, velikost 47 cm. Z atijem sva ful ponosna na najino Neli. Je zelo pridna in rada spi. :torta: Imam pa eno vprašanje. Sicer s kolki je vse OK, tako mi je rekel zdravnik, so mi pa svetovali, da jo vseeno široko povijam. Zanima me kako ve povijate svoje otročke. Kakšno je široko povijanje vem, ampak sta me dve patronažni tako zmedli, da ne vem kako naj povijam. Ena mi je rekla, da je vredu, če ji dam pampersko, eno bombažno pleničko in eno povijalko za zavezat. Druga pa mi je svetovala, da ji naj dam pampersko,dve bombažni plenici, zmajčka in povijalko za zavezat. Prosim za nasvet, ker ne bi rada, da bi bilo potem kaj narobe s kolki, če je ne bi pravilno previjala. Kdaj ste ve naročene na 1. pregled kolkov oz. ste bile, midve sva 27.05.2005 in moji patronažni se je to zdelo zelo hitro, ker baje ponavadi naročajo šele čez 3 mesece po rojstvu.Midve sva pa 1 mesec in pol po rojstvu, skoraj 2 meseca. Hvala za nasvet! Lepo se imejte in uživajte. :angel: :duda: 9nebesa
|
|
|
|