KIRA -> Oktoberčice! (22.4.2005 8:45:58)
|
da se tud jaz pofočkam: moj buši je v primerjavi s prejšnjo nosečnostjo malo večji (1 mesec razlike cca.), kile so pa iste. se noben ne more načudit, kako težo držim. mi je pa čudno, da nekatere imate toliko UZ-jev. moji obe nosečnsti sta rizični, prva je bila še bolj kritična, pa nisem imela nič več UZ kot druge (skupaj 4) + še 2 ko sem bilana opazovanju v bolnišnici, ampak to je blo konc 3, meseca. ne vem, če imajo vaši dohtarji drugačno prakso ali kako to gre? moj mi pri 1. bebici nit spola ni hotel povedat, je rekel, da je VEDNO bla tako obrnjena, da se ni vidlo?! no sicer je to možno, ampak se je tako zraven držal, da ne vem. naslednjič ga bom seveda spet vprašala za bebo št. 2, me prav zanima, če bo hotel pogledat in povedat. danes teden (prejšnji petek) sem imela pregled in sem morala dat vodo. in so mi našli cel kup bakterij. so mina izvid napisali številne. pa mi lepo doktor da napotnico za mikrobiološko analizo vode, pa sem namesto v njihov laboratotrij, šla direkt na mikrobiologijo v MS. pa sem tam dala vodo. in kaj mislite da je bil reultat??? 0. negativno. ni blo niti ene bakterije. saj ni čuda, ko v lab. v zdr. domu, dajejo vsem strankam navadne jogurtove lončke, ki po mojem niso sterilni. v mikrobiološem pa dobiš plastično posodico s pokrovčkom, ki je seveda sterilna. zato tudi tak rezultat. naslednji pregled bom imela nekje čez dobra 2 tedna, saj zaradi negativnega rezultata bakterij nisem šla na kontrolo - saj ni blo treba. brcanje pa čakam sedaj enkrat konec meseca, oz. v začetku maja - tudi pri prejšnji nsečnosti, sem bebo čutila več ko 1 teden dni prej, kot pa je rekel G. sedaj jo bom najbrž tudi. toliko od mene..... LP
|
|
|
|