ČebelicaMaja -> RE: refluks in napotnica za gastro (13.2.2009 16:43:42)
|
Meta midve sva bili na gastro pred cca 3meseci- najprej bodo naredili preiskave (UZ trebuščka, glave, urin, kri-jemljejo iz rokice, iontofonezo, pa blato in verjetno še kaj) potem verjetno ph metrijo (zaradi kislosti)- gastroskopija je zadnji ukrep, ki ga naredijo, če predhodne preiskave ne prinesejo željenih rezultatov in kot ti je že ena povedala, otročka uspavajo... največkrat pa ni potrebna. Mleka imajo sicer tam, a ker imajo toliko dela, je moja dobila skoraj živčni zlom (sva čakali 20 min, da so prinesli mleko-ker ga morajo it iskat v kuhinjo, ki je v kleti), tako, da sem si potem prinesla termovko in sama delala...zate mislim, da ti tudi pripada obrok po novem zakonu... par dni nazaj sem dobila mail- sem si ga shranila a nisem podrobno prebrala- pri nedonošenčkih imaš link na zakon) pri ph metriji bosta v bolnici 24 ur- sicer je največkrat potreben dnevni hospital, razen če so razlogi, da hočejo otročka opazovat tudi ponoči. nič se bat... bo hitro mimo- vsekakor bolje, kot da ima kislino še naprej-če je to razlog- ker lahko pride do kroničnega vnetja požiralnika, sicer pa so res prijazni zdravniki in ti vse razložijo.
|
|
|
|