Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 8:45:49
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ne, saj prav, da veš. Nisem mislila kot slabo. Ste pa precej velik porabnik kruha, to pa. Ampak glede na to, da ga doma pečeš, super. Meni zmanjka časa, mi je pa to ful fajn. Ga p redno vzamem pri kakem kmetu, ko gremo mimo - tam nekje 1x mesečno.
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 9:06:19
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi večinoma kupujemo Grosupeljsko štruco v Mercatorju, ali pa Martina, Krjavlja, jelena, Stoletni kruh Ponavadi jemo polbel ali črn kruh.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 10:15:52
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nas pojemo zelo zelo malo kruha, pri nakupu pa ne kompliciram sploh. Največkrat kupim polbelega, za znamko mi dol visi in največkrat vzamem kaj od tistega, kar ima prodajalka že narezano na pultu. Skratka zame je kruh kruh. Pika. In jemo tudi več dni starega, ni problema.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 10:19:56
|
|
|
|
lemavrica
|
Kupujemo Krjalvla, ker tega lahko tamali je in on ga veliko poje, no za 17m otroka kar veliko. Ponavadi imamo pol hlebca za dva dni, s tem da ga midva bolj malo pojeva.
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 10:53:54
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz kruha v bistvu ne jem, tu in tam kak polnozrnat prepečenec za zajtrk. Tamala tudi ni pristaš kruha, zelo zelo redko jo prepričam s kakšno žemljico, ali pa toplim sendvičom, pa tudi raje poje kaj drugega kot kruh..torej ga temu primerno kupujemo zelo malo-ko se nam zalušta..včasih pa nam kak kos da mama, da zaradi enega koščka pač ne kupujemo pol kg ali kg kruha. Če kupimo kruh, je to mešan kolač ali čebulna korenina, pa tu in tam kakšne graham žemljice in bele žemljice.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 10:57:32
|
|
|
|
ninocka
|
Maxi štruco v mercatorju al pa kakšen sosedov kruh.
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 11:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupujem polnozrnat hlebec svetli sonček pri Mercatorju in kakšno kajzerico za tamalega. Cene kruha pa ne vem na pamet, se ne obremenjujem s tem.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 12:27:35
|
|
|
|
TIA22
|
polnozrnatega, ki ga vtušu pečejo sami...belega nikoli...nevem zakaj ne
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 12:40:11
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kupujem polnorznati ali rženi ali koruzni kruh v privat pekarni na Pohorju. Je odličen , pa tudi drag, a važno je, da ne vsebuje mleka in ga lahko je moj sinko. V ostalih trgovinah kupim občasno le kakšno polnozrnato žemljico. Smo pa res veliki porabniki kruha.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 13:02:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Kruha na kupujemo. Jaz zase spečem grško lepinjo, pa še to mi je pol kile dovolj za mesec ali dva. Mulc pa mož pa jesta izključno žemlje. Tam ene, kaj jaz vem, tri, štiri na teden.
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 13:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojemo zelo malo kruha, mogoče eno kilo na teden, kupujemo pa različno, včasih belega, včasih kakšno žemljo, še največkrat pa navadnega črnega ali sosedovega. Mi je ravno včeraj rekel dragi, če si ga predstavljam 10 let nazaj, da bi jedel kruh s semeni. Verjetno bi me pogledal kot tele v nova vrata, če bi mu ga dala pod nos . Okus se spreminja z leti, očitno. Občasno pa ga tudi spečem, če ostane, ga posušim za drobtine ali naredim kruhove smoke.
|
|
|
|
RE: Kakšen/kateri kruh kupujete? 12.2.2009 13:32:24
|
|
|
|
Nur
|
Kruha pojemo zelo malo - ponavadi kupimo polovico Krajcarja in ga imamo za 4 dni (pa ne pojemo cele polovice, ostanek posušimo za zajce) včasih pa kupimo kajzerice.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?